MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
16
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΜΟΝΟΠΡΑΚΤΟ

Ταξίδια

Η Θεατρική Ομάδα Νουκέντρα ανεβάζει το βραβευμένο από το Υπουργείο Πολιτισμού έργο της Κατερίνας Διακουμοπούλου, σε σκηνοθεσία Κάτιας Βήχα. Ένα έργο που ξετυλίγει 2 μονόπρακτα που μας ταξιδεύουν από το δράμα ως τη κωμωδία. Μονόπρακτο Α΄: Έως την πύλη του φόρου (Γ΄ Κρατικό βραβείο Πρωτοεμφανιζόμενου θεατρικού συγγραφέα 2007, ΥΠΠΟ). Ένας Έλληνας, οικονομικά κατεστραμμένος πρώην γαιοκτήμονας, […]

Ταξίδια - Monopoli.gr
Monopoli Team

Η Θεατρική Ομάδα Νουκέντρα ανεβάζει το βραβευμένο από το Υπουργείο Πολιτισμού έργο της Κατερίνας Διακουμοπούλου, σε σκηνοθεσία Κάτιας Βήχα. Ένα έργο που ξετυλίγει 2 μονόπρακτα που μας ταξιδεύουν από το δράμα ως τη κωμωδία.

Μονόπρακτο Α΄: Έως την πύλη του φόρου (Γ΄ Κρατικό βραβείο Πρωτοεμφανιζόμενου θεατρικού συγγραφέα 2007, ΥΠΠΟ). Ένας Έλληνας, οικονομικά κατεστραμμένος πρώην γαιοκτήμονας, και ένας Αλγερινός, δούλος σε αμπέλια, συναντιούνται σ΄ ένα καράβι. Η μοίρα όμως θα τους συναντήσει πολύ γρηγορότερα από το αναμενόμενο, αφού και οι δύο θα καταλήξουν στον πάτο της θάλασσας, ο ένας θύμα εκδίκησης, ο άλλος θύμα ρατσισμού.
Μονόπρακτο Β΄: Το μήλο της Χιονάτης. Τρεις πάμπλουτοι επιφανείς πολίτες του δυτικού κόσμου ετοιμάζονται για το πρώτο διαστημικό ταξίδι, για το οποίο έχουν πληρώσει αμύθητα ποσά με αντάλλαγμα τη φήμη και τη δόξα, αλλά και τα υλικά οφέλη που απορρέουν από αυτές. Διατυμπανίζοντας την ανωτερότητά τους, την οικολογική τους συνείδηση και την κοινωνική τους ευαισθησία, προοδευτικά θα ξεγυμνώσουν την αλαζονεία και την αδιαφορία τους, για να καταλήξουν στο τέλος θύματα του βδελυρού κόσμου που οι ίδιοι έχουν πλάσει.

Μουσική: Θοδωρής Ζήρας, Κοστούμια: Ιουλία Σταυρίδου, Ελευθερία Ράπτου, Σκηνικά: Θανάσης Τζάτζος.

Παραστάσεις έως 13 Ιανουαρίου: Δευτέρα – Τρίτη, ώρα 21:30
Παράταση: Από 21 Ιανουαρίου και κάθε Τετάρτη έως 4 Φεβρουαρίου. Ώρα ενάρξης 20:30

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Κατερίνα Διακουμοπούλου
Σκηνοθεσία: Κάτια Βήχα


Παίζουν: Πετρόπουλος Δημήτριος, Μπάρτσας Όθωνας, Μιχαλοπούλου Μπέττυ, Αργυρόπουλος Λεωνίδας, Παναγιωτούνης Νικόλαος, Αννίτα Κοκκόλη, Πετράκου Ελένη

Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b