MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
03
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Σύγχρονο

Misery

Το έργο του Στίβεν Κινγκ Misery έγινε μπεστ σέλερ ως μυθιστόρημα και κατόπιν κινηματογραφική επιτυχία, χαρίζοντας το Όσκαρ στην Κάθυ Μπέιτς το 1991 για τον καλύτερο γυναικείο ρόλο. Το 1992 ανέβηκε ως θεατρικό έργο στο Λονδίνο. Φέτος ανεβαίνει για δεύτερη χρονιά, σε σκηνοθεσία του Πέτρου Ζούλια και σε μετάφραση του Αντώνη Γαλέου. Κεντρικοί ήρωες είναι […]

Misery - Monopoli.gr
Monopoli Team

Το έργο του Στίβεν Κινγκ Misery έγινε μπεστ σέλερ ως μυθιστόρημα και κατόπιν κινηματογραφική επιτυχία, χαρίζοντας το Όσκαρ στην Κάθυ Μπέιτς το 1991 για τον καλύτερο γυναικείο ρόλο. Το 1992 ανέβηκε ως θεατρικό έργο στο Λονδίνο. Φέτος ανεβαίνει για δεύτερη χρονιά, σε σκηνοθεσία του Πέτρου Ζούλια και σε μετάφραση του Αντώνη Γαλέου. Κεντρικοί ήρωες είναι ο Πωλ Σέλντον, διάσημος συγγραφέας ρομαντικών μυθιστορημάτων με ηρωίδα την Μίζερυ και την Αννυ Γουίλκς, που ζει μόνη της στη φάρμα της. Ένα ατύχημα θα τους φέρει κοντά, και μια ιστορία αγάπης θα ξεκινήσει. Όταν η Αννυ συνειδητοποιεί πως στο μυθιστόρημα του Πωλ η ηρωίδα σκοτώνεται από τον συγγραφέα, προσπαθεί να κάνει τα πάντα για να γλιτώσει την αγαπημένη της ηρωίδα, ακόμη κι αν χρειαστεί να πεθάνει ο συγγραφέας.
Σκηνικά-Κοστούμια: Αναστασία Αρσένη, Φωτισμοί: Ανδρέας Μπέλης, Μουσική επιμέλεια: Παναγιώτης Αυγερινός, Αλέξανδρος Δημόπουλος.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Στίβεν Κινγκ
Σκηνοθεσία: Πέτρος Ζούλιας


Παίζουν: Νίκος Ψαράς, Ανέζα Παπαδοπούλου

Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b