MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Al Hammam: χαλάρωση και ευεξία στο αυθεντικό χαμάμ με θέα την Ακρόπολη

Στην Πλάκα, την πιο ιστορική γειτονιά της Αθήνας, μια “όαση” χαλάρωσης και ευεξίας ξαναζωντανεύει, από τον Ιούλιο του 2016, τις παραδόσεις τις ανατολής!

author-image Μάρη Τιγκαράκη

Το Al Hammam Traditional Baths, μια ανάσα από το γνωστό λουτρό των αέρηδων, θα συναντήσετε έναν χώρο υψηλής αισθητικής που προσφέρει την αυθεντική εμπειρία ενός τούρκικου χαμάμ. Tο Al Hammam, μας ταξιδεύει σε μια εποχή όπου το χαμάμ ήταν μέρος της καθημερινότητας των ανθρώπων. Με διακόσμηση που παραπέμπει στα αυθεντικά τούρκικα χαμάμ, ο επισκέπτης απολαμβάνει μια πλήρη περιποίηση και αναζωογόνηση σώματος. 

DSC 0967

Τι μπορείτε να κάνετε στο Al Hammam;

Μπορείτε να χαλαρώσετε άνετα και να αφεθείτε στα χέρια των ειδικών εκπαιδευµένων θεραπευτών, να απολαύσετε, στα ζεστά µαρµάρινα κρεβάτια, απολέπιση µε αυθεντικά προϊόντα από argan oil και στη συνέχεια µασάζ µε αφρό από σαπούνι λαδιού, να νιώσετε το δέρµα σας απαλό και εύπλαστο.

Στο χώρο του Al Hammam χάνεστε στον κατάλογο με τις αμέτρητες υπηρεσίες του, ανάμεσα στις οποίες θα δυσκολευτείτε να διαλέξετε.

Σίγουρα πάντως στο τέλος θα έχετε καταφέρει να βιώσετε μια συνολική εμπειρία απόλυτης χαλάρωσης, περιποίησης αλλά και διασκέδασης. Επιλέξτε να κάνετε μόνοι σας το λουτρό σας, ή ολοκληρώστε την εμπειρία με υπηρεσίες από τους έμπειρους και ειδικά εκπαιδευμένους μασέρ. 

 DSC3895 HDR

Αν σας γοητεύει η ομορφιά του κέντρου της Αθήνας, τότε η θέα του Al Hammam θα σας αποζημιώσει, είναι σίγουρο! Μάλιστα, κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, δίνεται η δυνατότητα να γίνει μασάζ στην μικρή αλλά, με εντυπωσιακή θέα στην Ακρόπολη, βεράντα του κτιρίου.

Σημαντικό ρόλο στην όλη εμπειρία, που θα σας επιτρέψει να γνωρίσετε τη διαδικασία του αυθεντικού χαμάμ της Ανατολής, παίζει το ότι οι πετσέτες, οι ρόμπες, καθώς και το αγνό σαπούνι ελαιολάδου προέρχονται από την Τουρκία. Το μασάζ μέσα στο χαμάμ πραγματοποιείται με τον παραδοσιακό τούρκικο τρόπο: το σαπούνι ελαιόλαδου τυλίγεται με το ειδικό πανί – το τουρμπάσι, ο μασέρ το γυρνάει στον αέρα κι έτσι παράγεται ο αφρός με τον οποίο αλείφει το σώμα και γίνεται το μασάζ.

 DSC5228

Πέρα από το παραδοσιακό χαμάμ παρέχονται κι άλλες υπηρεσίες, όπως για παράδειγμα 15 διαφορετικά προγράμματα μασάζ ξηρού χώρου, θεραπείες προσώπου, περιποίηση νυχιών, αποτρίχωση και nydra yoga στο χώρο του παραδοσιακού χαμάμ!

Η όλη αυτή διαδικασία εκτός από το γεγονός ότι σας ανεβάζει τη διάθεση και βοηθάει γενικότερα στην ψυχολογία σας, αποφορτίζοντάς σας, συμβάλλει και στην αποτοξίνωση του οργανισμού, στο άνοιγμα των πόρων, στην αύξηση της αρτηριακής πίεσης και τέλος στην αίσθηση της απόλυτης ευεξίας και ανανέωσης, χάρη στην καλύτερη λειτουργία του κυκλοφορικού. 

2345567

 Al Hammam Traditional Baths (Τριπόδων 16, Αθήνα 105 58, Τηλέφωνο: 21 1012 9099)

Περισσότερα από Υγεία - Ομορφιά
VIMA_WEB3b