MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

H Ελεονώρα Ζουγανέλη περνάει από “Oντισιόν” στo Άνοδος Live Stage

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη στην πιο σημαντική «Οντισιόν» της μέχρι τώρα πορείας της, ανεβαίνει στη σκηνή του Άνοδος Live Stage και ξανασυστήνεται στο κοινό, μέσα από ένα μουσικό ταξίδι πίσω στον χρόνο…

author-image Ευδοκία Βαζούκη

Mε τον ίδιο ενθουσιασμό που έχει ένας καλλιτέχνης στα πρώτα του μουσικά βήματα, έτσι και η Ελεονώρα Ζουγανέλη μας υποδέχτηκε στην επίσημη πρεμιέρα της – η οποία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου -, για να τρυπώσουμε κρυφά στην διαδικασία της … “οντισιόν” της. Άλλωστε πάντα μια παράσταση πριν ξεκινήσει δεν πραγματοποιεί οντισιόν; 

Σε μια τέτοια οντισιόν βρεθήκαμε λοιπόν κι εμεις και παρακολουθήσαμε την Ελενώρα Ζουγανέλη στη σκηνή, να «στήνει» τη δική της οντισιόν, μπροστά στο κοινό αλλά και στον Μίνω Θεοχάρη, που έχει αναλάβει τα κείμενα και την σκηνοθεσία της παράστασης. 

8S marilenaphotography copy

Η οντισιόν λοιπόν ξεκινάει και μαζί κι εμείς ξεκινάμε ένα ταξίδι στον χρόνο, μαζί με την Ελεονώρα, η οποία μας τοποθετει κάθε φορά χρονικά στους σημαντικότερους σταθμούς της καριέρας της, επαναφέροντας στη μνήμη μας τραγούδια που την σημάδεψαν, αλλά και μάς σημάδεψαν, τραγούδια που είχαν κάτι να πουν τότε που πρωτακούστηκαν και εξακολουθούν να το κάνουν μέχρι και σήμερα. 

Η οντισιόν ξεκινάει γύρω στις 22.00 κι ειμαστε ήδη έτοιμοι. Έτοιμοι να ανοίξουμε μαζί τον κύκλο της μέχρι τώρα καριέρας της, καθηλωμένοι στις θέσεις μας και κάνοντας στάσεις στο τότε – σε αγαπημένα τραγούδια που έχουμε χιλιοτραγουδήσει – αλλά και στο τώρα, στις νέες ανανεωμένες κυκλοφορίες της δισκογραφικά, που ακούγονται για πρώτη φορά live, όπως το καινούριο της τραγούδι «Δεύτερα Κλειδιά» σε μουσική του Γιώργου Καραδήμου και στίχους της Sunny Μπαλτζή. Ομολογώ πως αν και δεν έχει πολύ καιρό που κυκλοφόρησε έχει γίνει ήδη αγαπημένο πολλών, που το βράδυ της οντισιόν το τραγουδούσαν μαζί της γνωρίζοντας…απέξω τους στίχους!

2S marilenaphotography

6 ηθοποιοί, οι Κατερίνα Αθανασιάδη, Δημήτρης Γκοτσόπουλος, Μαρία Δελετζέ, Αυγουστίνος Κούμουλος, Λάμπρος Κτεναβός και Μιχάλης Ζέκης – πλαισιώνουν την ερμηνεύτρια μουσικά αλλά και χορευτικά – γιατι α, δεν σας είπαμε, το πρόγραμμα περιλαμβάνει και χορό, με αποκορύφωμα την χορογραφία φλαμένκο, να αποτελεί ένα από τα δυνατότερα σημεία της βραδιάς. 

«Έλα»«Κόψε και μοίρασε», «Αν», «Μετακόμιση τώρα», «Η επίμονη σου» είναι μερικά μόνο από τα τραγούδια του συνόλου της δισκογραφίας της, που θα την ακούσεις να ερμηνεύει πάνω στην σκηνή. Με το ίδιο πάθος και δίνοντας την ίδια ψυχή και το ίδιο συναίσθημα, σα να τα τραγουδάει για πρώτη φορά. Και συνεχίζει με διασκευές τραγουδιών της Edith Piaf, πιο ροκ επιλογές αλλά και μπαλάντες, αγαπημένα λαϊκά κομματια και μετά ξανά ανεβαστικά, καταφέρνοντας να μας κερδίζει ξανά και ξανά. 

6S marilenaphotography

Συνοψίζοντας, στη σκηνή του Άνοδος, θα δείτε μια Ελεονώρα κάπως… διαφορετική, ανανεωμένη – ίσως και το νέο σκούρο κοντό μαλλί της να έχει συμβάλλει σε αυτό – να θέλει να δείξει μια διαφορετική πτυχή του εαυτού της, την οποία ξεδιπλώνει κατά την διάρκεια της οντισιόν. Μας αφήνει να την γνωρίσουμε λιγάκι παραπάνω, «συνομιλεί» μαζί μας με έναν διαφορετικό τρόπο, ιδιαιτέρως συναισθηματικό και μας κάνει να πιστεύουμε πως απέναντί μας βρίσκεται ένα κορίτσι, με μια ροκ έκφραση, μια έντονη προσωπικότητα, με φλογερό ταπεραμέντο και μια επικοινωνία σε επίπεδο «δεσμού» με τους θεατές – ακροατές. Αυτή είναι η Ελονώρα Ζουγανέλη. Και θα την βρείτε τα Σάββατα στο Άνοδος Live Stage, για περιορισμένες εμφανίσεις!

Περισσότερα από ΕΙΔΑΜΕ / Συναυλίες
VIMA_WEB3b