MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
16
ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Ο Θανάσης Βασιλόπουλος & το Συμφωνικό Σύνολο “Foux Ensemble” στο Παλλάς

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

Ο κλαρινίστας Θανάσης Βασιλόπουλος έρχεται για μια σειρά παραστάσεων, με αφετηρία το ιστορικό θέατρο Παλλάς, τη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018, προτείνοντας μια μουσική σύζευξη ανατολής και δύσης και παντρεύοντας το παραδοσιακό κλαρίνο με τους κομψούς ήχους των αμερικάνικων musicals και soundtracks. Μαζί του το Συμφωνικό Σύνολο “Foux Ensemble”.

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
author-image Ευδοκία Βαζούκη

Στους καιρούς που ζούμε διαπιστώνουμε ολοένα και περισσότερο, ότι χρειαζόμαστε κοινά σημεία αναφοράς. Αν η μουσική μας παράδοση αποτελεί ένα τέτοιο σημείο, τότε ένας από τους πρίγκιπες – εκφραστές της επεκτείνει και πολλαπλασιάζει τις δυνατότητες της, θεωρούμενος από πολλούς συναδέλφους του ως «εθνικό κεφάλαιο». 

Στο μουσικό αυτό ταξίδι, η συνοδεία των οργάνων από το συμφωνικό σύνολο “Foux ensemble” υπό την διεύθυνση του μαέστρου Γιώργου Ζαχαρίου, συμβάλλει στη δημιουργία μιας ονειρικής μουσικής αναδρομής, εξυψώνοντας έτσι τον αέρινο ήχο από το κλαρίνο του Θανάση Βασιλόπουλου.

Η ερμηνεία των τραγουδιών τόσο από τον ελληνικό όσο και από τον παγκόσμιο κινηματογράφο, επιλέχτηκε να γίνει από ανθρώπους που έχουν γευτεί και έχουν πρωταγωνιστήσει στο σανίδι του θεάτρου. Έτσι, οι Θανάσης Αλευράς, Μπέσυ Μάλφα, Μέμος Μπεγνής και Τάνια Τρύπη, αναλαμβάνουν αυτή τη φορά με τη φωνητική και όχι την υποκριτική τους ικανότητα, να μας μαγέψουν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, όπως εδώ και χρόνια εντυπωσιάζουν κερδίζοντας τις κριτικές του κοινού, για τις ερμηνευτικές τους δεξιότητες.

CL8B9957 B1b

Όσον αφορά στο πρόγραμμα, το εμβληματικό My way του Frank Sinatra, αποκτά μια μοναδική ταυτότητα από τον ιδιότυπο ήχο του Θ. Βασιλόπουλου, που κατά καιρούς επαινέθηκε τόσο από τον Βαγγέλη Παπαθανασίου, όσο και από μεγάλους Έλληνες καλλιτέχνες. Θα παιχτούν διασκευασμένα ορχηστρικά αλλά και θα ερμηνευτούν τραγούδια, όπως το βραβευμένο με Oscar, Chariots of fire, το αισιόδοξο La vita e bella, το θεατρικό Memories, το μυθικό και επίσης βραβευμένο με Oscar, The Godfather, το Singing in the rain, η Μελωδία της Φαίδρας, το Χάρτινο το φεγγαράκι και πολλά άλλα. 

Μια παράσταση στην οποία ο Θανάσης Βασιλόπουλος «επαναπροσδιορίζει» αγαπημένες μελωδίες, χορογραφώντας τις νότες. 

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Σκηνοθεσία: Νίκος Σούλης

Μουσική Διεύθυνση: Γιώργος Ζαχαρίου
Φωτισμοί: Ελευθερία Ντεκώ


Τιμές Εισιτηρίων: VIP: 60€, Διακεκριμένη: 50€, Α’ Ζώνη: 40€, Β’ Ζώνη: 30€, Γ’ Ζώνη: 20€, Δ’ Ζώνη: 15€
Πληροφορίες: Σημεία προπώλησης εισιτηρίων: Θέατρο Παλλάς, viva.gr, 11876, Media Markt, Reload Stores, Seven Spots, My Market, Ευριπίδης, Τεχνόπολη, vivakiosk
Παραστάσεις: Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018 / Ώρα έναρξης: 21:00
Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
Σχετικά Θέματα
ΘΕΑΤΡΟ
Ρίταμαργαρίταρίταμαργαρίταρίταμαργαρί…: Η νέα παράσταση της Μαρίας Μαγκανάρη στο θέατρο Άνεσις
ΘΕΑΤΡΟ
Bacon: Το πολυβραβευμένο έργο της Sophie Swithinbank για 2η χρονιά στο Θέατρο Άνεσις
ΘΕΑΤΡΟ
Η Πόρνη από Πάνω: Ο μονόλογος με την Κατερίνα Διδασκάλου στο Θέατρο Νέος Ακάδημος
ΘΕΑΤΡΟ
Τζόνι Μπλε, του Γιωργή Τσουρή για 2η σεζόν στο Θέατρο Άνεσις
Θεατρικά Νέα
Ο Έβρος απέναντι: Ο Γιωργής Τσουρής σκηνοθετεί στο Θέατρο Άνεσις το βραβευμένο έργο των Ρέππα-Παπαθανασίου
ΘΕΑΤΡΟ
Βρικόλακες, του Χένρικ Ίψεν για 3η χρονιά στο Θέατρο Radar
Θεατρικά Νέα
Μόμπι Ντικ: Η νέα παράσταση της πολυβραβευμένης Ομάδας GAFF στο Θέατρο Νέος Ακάδημος
ΘΕΑΤΡΟ
Ο Βυσσινόκηπος: Η Κάτια Δανδουλάκη πρωταγωνιστεί στο κύκνειο άσμα του Τσέχωφ τη νέα σεζόν
ΘΕΑΤΡΟ
Μιλήστε Ελεύθερα: Μια καυστική κωμωδία σε σκηνοθεσία Μίλτου Νίκα στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
ΘΕΑΤΡΟ
McNeal: Το θεατρικό φαινόμενο έρχεται στον Νέο Ακάδημο με τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη
ΘΕΑΤΡΟ
Μάρτυρας Κατηγορίας, της Άγκαθα Κρίστι για 4η σεζόν στο Θέατρο Χορν
ΘΕΑΤΡΟ
Να ξέρετε πως αυτό που ακούτε είναι σφύριγμα τρένου, του Θανάση Τριαρίδη για 4η χρονιά στο Θέατρο Olvio