MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
04
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Η προφητεία του Τζίμη Πανούση στην κάμερα του monopoli.gr

“Πήγα για τρίτη φορά στον άλλο κόσμο και δεν μου άρεσε καθόλου! Χωρίς σκηνικά, απέραντη μοναξιά και μύριζε αλβανική φούντα. Κάθισα ένα τέταρτο και όπου φύγει φύγει πίσω στο μπουρδέλο. Σε καμιά δεκαριά μέρες επιστρέφω στις πίστες!!! (Πρώτα ο γιατρός).” Μ’ αυτό το μήνυμα που ανάρτησε στην ιστοσελίδα “tzimakospanousis.gr” ο Τζίμης Πανούσης αντιμετώπισε με χιούμορ την πρόσφατη περιπέτεια της υγείας του. Ένα μήνα μετά η καρδιά του τον πρόδωσε ξανά και το Σάββατο 13 Ιανουαρίου ο αγαπημένος καλλιτέχνης πέθανε από ανακοπή καρδιάς.

Monopoli Team

Η είδηση του θανάτου του δημιούργησε κύμα αναρτήσεων τόσο στα ενημερωτικά sites όσο και στα social media. Η αλήθεια είναι ότι εκτός από μια σπουδαία μουσική παρακαταθήκη ο Τζίμης Πανούσης άφησε πίσω του πολύ υλικό από καταιγιστικές ατάκες.

Διαβάστε την συνέντευξη του Τζίμη Πανούση στη Στέλλα Χαραμή με αφορμή την παράσταση Ειρήνη του Αριστοφάνη που παρουσιάστηκε το καλοκαίρι στην Επίδαυρο καθώς και την On camera “προφητεία” του για την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα τον Ιανουάριο του 2015.

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη εδώ

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b