MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Παπακωνσταντίνου, Μαχαιρίτσας, Σταρόβας & Ζουγανέλης: η παρέα συναντιέται στην Ακτή Πειραιώς

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Γιάννης Ζουγανέλης και ο Δημήτρης Σταρόβας συναντιούνται ξανά στη σκηνή, μετά από δέκα χρόνια, με ροκ διαθέσεις και πολλά κέφια! “Να δεις τι σου ΄χω για μετά”… μας λένε οι 4 αγαπημένοι καλλιτέχνες και αφήνουν πολλές υποσχέσεις για το τί θα ακούσουμε φέτος στην Ακτή Πειραιώς.

author-image Ευδοκία Βαζούκη

Λίγο πριν την πρεμιέρα τους, μας υποδέχτηκαν σε μια ανοιχτή πρόβα και πήραμε μια χορταστική γεύση από το πρόγραμμα που θα παρουσιάσουν στη σκηνή της Ακτής Πειραιώς το φετινό χειμώνα: αγαπημένες μπαλάντες, all time classic κομμάτια, ροκ επιτυχίες αλλά και νέα τραγούδια ερμηνευμένα με ενέργεια, πειραγμένες ενορχηστρώσεις και πολύ χιουμορ συνυπάρχουν στο μουσικό τους μενού, το οποίο δένει απολαυστικά η μεταξύ τους χημεία αλλά και το “ατακαδόρικο” στυλ τους. 

akti peraiws 2017 premiera epikaira 3

Αυτό το παρεΐστικο κλίμα που δημιουργείται αβίαστα στο χώρο, τα χιουμοριστικά “διαλείμματα” ανάμεσα στα τραγούδια, αλλά και οι επιλογές των κομματιών, αποτελούν εγγύση ότι αυτό το προγραμμα φέτος θα συζητηθεί πολύ.

akti peraiws 2017 premiera epikaira 2

Την μουσική αυτή παρέα της Ακτής Πειραιώς, συμπληρώνουν η Μιρέλα Πάχου με το ακορντεόν της, ο Ιταλός Steve Tesser με την κιθάρα του και η Φρόσω Στυλιανού με την φωνή της. 

akti peraiws 2017 premiera epikaira 7

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b