MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Διεθνές Φεστιβάλ Σύγχρονου Χορού σε αστικό τοπίο «Ένα Μικρό Βήμα» στην Κέρκυρα

Το Διεθνές Φεστιβάλ Σύγχρονου Χορού σε αστικό τοπίο Ένα Μικρο Βήμα επιστρέφει για όγδοη συνεχή χρονιά στην Κέρκυρα 29 Ιουλίου με 5 Αυγούστου.

Monopoli Team

Το φεστιβάλ είναι μέλος του Ciudades que Danzan (Dancing Cities), του διεθνούς δικτύου φεστιβάλ που πραγματοποιεί παραστάσεις σε αστικό τοπίο. Έτσι και το φεστιβάλ Ένα Μικρό Βήμα αξιοποιεί δρόμους, πλατείες, κτίρια με αρχιτεκτονικό ενδιαφέρον, θέτοντας ως στόχο να εξαπλωθεί η εμβέλεια προσέγγισης του σύγχρονου χορού, αναδεικνύοντας το δημόσιο χώρο ως ιδανικό τόπο έκφρασης της σύγχρονης καλλιτεχνικής δημιουργίας. Παράλληλα, συνεισφέρει στο να ξεδιπλωθούν οι ιδέες και οι εικόνες του σύγχρονου χορού, οι δημιουργοί να ανταλλάξουν εμπνεύσεις, εμπειρίες και οράματα και οι καλλιτέχνες να δώσουν νέα πνοή στην πόλη.

Υπεύθυνη διοργάνωσης του φεστιβάλ είναι η ομάδα Ελεύθερη Πτώση της Χριστίνας Μερτζάνη και του Ευάγγελου Πουλίνα που και φέτος  έχουν στήσει ένα δεκαπενθήμερο πρόγραμμα πολυποίκιλων δραστηριοτήτων σχετικών με το σύγχρονο χορό: παρουσιάσεις παραστάσεων διεθνώς καταξιωμένων χορογράφων με ελεύθερη είσοδο, πολυήμερα σεμινάρια τεχνικής σύγχρονου χορού, masterclasses, εκθέσεις και άλλες δράσεις. 

Το αναλυτικό πρόγραμμα θα ανακοινωθεί σύντομα στη σελίδα: enamikrovima.eu/

Περισσότερα από Φεστιβάλ
VIMA_WEB3b