MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Διεθνές Φεστιβάλ Άνδρου

Με το 3ο Διεθνές Φεστιβάλ Άνδρου, το νησί μπαίνει και φέτος δυναμικά στον θερινό πολιτιστικό χάρτη της χώρας από 29 Ιουλίου ως 25 Αυγούστου.

Monopoli Team

Στην ανοιχτή υπερσύγχρονη σκηνή 900 θέσεων του θεάτρου Ανεμόεσσα στην Χώρα της Άνδρου το κοινό θα παρακολουθήσει ένα  πρόγραμμα αποτελείται από παραστάσεις αρχαίου δράματος και συναυλίες σημαντικών Ελλήνων τραγουδιστών, παράλληλα με εμφανίσεις διακεκριμένων καλλιτεχνών από την Άνδρο και ντόπιων σχημάτων. Ο νέος πολιτιστικός θεσμός έχει επικεφαλής του ως καλλιτεχνικό διευθυντή τον βραβευμένο Έλληνα σκηνοθέτη Παντελή Βούλγαρη.

Το πρόγραμμα μεταξύ άλλων περιλαμβάνει την μουσικοθεατρική παράσταση «Ολοι ένα, φίλα με κι άλλο» του Σταμάτη Κραουνάκη (29/7 Σάββατο), το αρχαίο δράμα “Επτά επί Θήβας” σε σκηνοθεσία Τσέζαρις Γκραουζίνις, με πρωταγωνιστές τους Γιάννη Στάνκογλου και Κλειώ-Δανάη Οθωναίου (8/8 Τρίτη), το θεατρικό έργο “Πέτρες στις τσέπες του” της Μαρί Τζόουνς, σε σκηνοθεσία και ερμηνεία των Μάκη Παπαδημητρίου και Γιώργου Χρυσοστόμου ( 9/8 Τετάρτη), τη “Μήδεια” από το Θέατρο Τέχνης Κάρολος Κουν (19/8 Σάββατο), τη συναυλία “Restart” με τον Νίκο Πορτοκάλογλου και τους Ευγενείς Αλήτες ( 17/8 Πέμπτη).

Επισκεφτείτε τη σελίδα του φεστιβάλ www.festivalandros.gr για να πάρετε περισσότερες πληροφορίες. 

Περισσότερα από Φεστιβάλ
VIMA_WEB3b