MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2017 στο Αίθριο Θέατρο

Συνεπές στο ραντεβού του με το κοινό, το Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου έφτασε και φέτος το καλοκαίρι για να προσφέρει «ανάσες» πολιτισμού και ψυχαγωγίας στο Αίθριο Θέατρο, με ένα πλούσιο πρόγραμμα που υπόσχεται να μας συναρπάσει.

author-image Ευδοκία Βαζούκη

6 Συναυλίες, 3 Θεατρικές Παραστάσεις και 1 Παράσταση Μπαλέτου, είχαν επιλεχθεί να παρουσιαστούν στα πλαίσια του Φεστιβάλ, με υψηλής αισθητικής κριτήρια και πρωταγωνιστές πρωτοπόρους της ελληνικής μουσικής σκηνής, καταξιωμένους καλλιτέχνες, αλλά και νέους δημιουργούς. Συνεχίζεται λοιπόν, το Φεστιβάλ στο Αίθριο θέατρο μέχρι την Τετάρτη 19 Ιουλίου.

festival marousi 2017 aithrio theatro 1

Φωτογραφία από παλαιότερη εκδήλωση του Φεστιβάλ Αμαρουσίου

Το πρόγραμμα για τις υπόλοιπες μέρες του Φεστιβάλ διαμορφώνεται ως εξής: 

Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017 | Νατάσα Θεοδωρίδου

Η Νατάσα Θεοδωρίδου, η πιο σημαντική λαϊκή τραγουδίστρια της νεότερης γενιάς ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα. Ένα ταξίδι γεμάτο τραγούδια από το προσωπικό της ρεπερτόριο, καθως και σημαντικά τραγουδια του χθες και του σήμερα. Μεσα από τη μεγάλη της αγάπη για το λαϊκό τραγούδι, κάθε της συνάντηση με το κοινό μετατρέπεται σε μια μεγάλη παρέα που τραγουδά, συγκινείται και χαμογελα.

Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017 | Ελένη Τσαλιγοπούλου & Bogaz Musique

Με την αυθεντική ατμόσφαιρα και τη μαγεία ενός post μικρασιάτικου πάλκου, προσαρμοσμένου στα ηχητικά δεδομένα και τις προκλήσεις της νέας εποχής, η Ελένη Τσαλιγοπούλου και οι bogaz musique στήνουν μία υπέροχη μουσική γιορτή, γεμάτη από πολύτιμα τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει. Τραγούδια από την παράδοση, το ρεμπέτικο, το λαϊκό, τραγούδια μεγάλων δημιουργών, σύγχρονα και κλασσικά, αλλά και ολοκαίνουργια τραγούδια από το νέο album της Ελένης και των boğaz που ήδη έχουν προκαλέσει αίσθηση.

Tρίτη 18 Ιουλίου 2017 | Russian Ballet Theater “H Ωραία Κοιμωμένη”

Μια μοναδική ευκαιρία να απολαύσετε τα βραβευμένα Russian Ballet Theater, μια από τις πιο αναγνωρίσιμες δυνάμεις του κλασικού χορού της Μόσχας, σε μια παράσταση που προσφέρει δύο γεμάτες ώρες αληθινής μαγείας με την ωραιότερη μουσική για μπαλέτο που έχει γράψει ποτέ ο Tchaikovsky.

Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017 | Λαυρέντης Μαχαιρίτσας & Γιάννης Ζουγανέλης

Ένας συνδυασμός μιας εξαιρετικής επιλογής τραγουδιών του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, με την ανατρεπτική σάτιρα τουΓιάννη Ζουγανέλη και μελωδίεςτης Παυλίνας Βουλγαράκη που δημιουργούν ταξίδια. Επικοινωνούν μαζί μας και χαρίζουν άλλοτε συγκινησιακά συναισθήματα κι άλλοτε γέλια μέχρι δακρύων. Με τραγούδια που γελάνε, με τραγούδια που σου κλείνουν το μάτι, με τραγούδια που σε βάζουν στην θέση σου και που απολογούνται.

Περισσότερα από Φεστιβάλ
VIMA_WEB3b