MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Music now 2017: Μέρες μουσικής στην πόλη του Ζωγράφου

Ο μουσικός θεσμός – Φεστιβάλ «ΜUSIC NOW!» που διοργανώνει στην πόλη του Ζωγράφου για τρίτη συνεχή χρονιά το ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Ζωγράφου, απολαμβάνει πλέον την στήριξη χιλιάδων πολιτών και πολλών καλλιτεχνών ευρέος φάσματος που πίστεψαν στη νέα μας πρόταση για την αναβάθμιση του πολιτιστικού τοπίου της πόλης. Ένα μουσικό γεγονός που αγκαλιάστηκε με ενθουσιασμό από πολίτες όλων των ηλικιών και κυρίως από τη νεολαία.

author-image Μαρία Γεωργιλάκη
Στη φετινή διοργάνωση, στήνουμε μουσικές σκηνές σε τρείς διαφορετικούς χώρους του Δήμου: Στη Βίλα Ζωγράφου την οποία με αφορμή την Παγκόσμια μέρα μουσικής ανοίγουμε στους δημότες μας και την εγκαινιάζουμε ως χώρο πολιτισμού και αναψυχής, στο Υπαίθριο Δημοτικό Θεατρο, και στο Πάρκο Γουδή.

Στο ταξίδι αυτό θα είναι μαζί μας καταξιωμένοι καλλιτέχνες με διεθνή εμβέλεια ενώ βήμα έκφρασης αποκτούν νεότεροι ταλαντούχοι δημιουργοί.

Κοντά μας θα είναι: η Μαρία Φαραντούρη με τους αδελφούς Καλογεράκη, ο Μάριος Φραγκούλης με τους Θοδωρή Βουτσικάκη και Δήμητρα Σελεμίδου, ο Μανώλης Μητσιάς και η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, ο Σωκράτης Μάλαμας και η Λαμπρινή Καρακώστα, ο Θεόδωρος Ορφανίδης με τις ορχήστρες Μobile, Cantabile, Cantabile Junior και τους Σόνια Θεοδωρίδου, η Λιζέτα Καλημέρη και η Ιωάννη Λάκη, ο Παναγιώτης Καλαντζόπουλος με την Ευανθία Ρεμπούτσικα, την Έλλη Πασπαλά, και τη Γιώτα Νέγκα, ο Γιώργος Φακανάς και η Idra Kayne, ο Κώστας Λειβαδάς με την Αντριάννα Μπάμπαλη και τη Βίκυ Καρατζόγλου, ο Χρήστος Νινιός με την Σαββέρια Μαργιολά, το Group ParΩdy, οι Momo trio και η Μαριάννα Γερασιμίδου.

Θεωρώντας τον πολιτισμό αναγκαιότητα και όχι πολυτέλεια, προσφέρουμε στους συμπολίτες μας δωρεάν ψυχαγωγία και πολιτιστικές μουσικές παραγωγές υψηλής ποιότητας. Ταυτόχρονα μέσω της προαιρετικής προσφοράς τροφίμων και φαρμάκων, εκ μέρους των θεατών, ενισχύσουμε το Κοινωνικό Φαρμακείο και Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου.

music_now_2017_analutiko_programma.pdf

Περισσότερα από Φεστιβάλ
VIMA_WEB3b