MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Προσεχώς στις θεατρικές σκηνές: Οι παραστάσεις που θα δούμε το χειμώνα

Δεν ξέρω τι δείχνουν τα… μερομήνια για τις καιρικές συνθήκες του χειμώνα που θα έρθει, πάντως τα «θεατρομήνια», δηλαδή ό,τι μέχρι στιγμής έχει γίνει γνωστό για το τι θα φιλοξενήσουν οι θεατρικές σκηνές, ήδη αναδεικνύουν έναν ακόμη ενδιαφέροντα θεατρικό χειμώνα. Μια πρώτη γεύση, μια πρώτη συνολική ενημέρωση θα επιχειρήσουμε, για να φτιάξετε από τώρα τη χειμερινή θεατρική σας ατζέντα. Ανα σκηνή, λοιπόν, φέτος τον χειμώνα θα δούμε. Λείπουν πολλά. Αλλά θέλαμε να σας ενημερώσουμε με όσα γνωρίζουμε. Καλό θεατρικό χειμώνα.

author-image Όλγα Σελλά

ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ

Πριν έρθει ο χειμώνας, τον Σεπτέμβριο που έρχεται σε λίγες μέρες δηλαδή, στο Εθνικό Θέατρο θα φιλοξενηθεί το Saint Peterburg Theatre Season, έχοντας στο πρόγραμμά του τα «Παντρολογήματα» του Νικολάι Γκόγκολ, τον «Μάκβεθ» του Ουίλιαμ Σαίξπηρ και τους «Αδελφους Καραμάζοφ» του Φιοντόρ Ντοστογιέφσκι.

karantzas dimitris
Ο Δημήτρης Καραντζάς σκηνοθετεί τη «Δωδέκατη νύχτα» του Σαίξπηρ στο Εθνικό Θέατρο

Στην Κεντρική Σκηνή
θα δούμε τη «Δωδέκατη νύχτα», του Ουίλιαμ Σαίξπηρ, σε σκηνοθεσία του Δημήτρη Καραντζά (Οκτώβριος) και τους «Πόθους κάτω από τις λεύκες», του Ευγένιου Ο’ Νηλ, σε σκηνοθεσία του Αντώνη Αντύπα (Ιανούαριος 2017).

Στη Νέα Σκηνή – Νίκος Κούρκουλος, που από φέτος θα φιλοξενεί αποκλειστικά ελληνική δραματουργία θα δούμε σκηνοθεσίες του Γιάννη Οικονομίδη, της Λίλλυς Μελεμέ, του Δημήτρη Τάρλοου σε κείμενα που είτε είναι νεοελληνικά είτε βασίζονται σε κλασικά έργα της νεοελληνικής λογοτεχνίας, ενώ θα φιλοξενηθούν (από τον Φεβρουάριο ως τον Μάιο του 2017) τέσσερα έργα νέων Ελλήνων συγγραφέων.

Στο Θέατρο ΡΕΞ – Σκηνή Μαρίκα Κοτοπούλη το θέατρο θα συναντηθεί με τις άλλες παρασταστικές τέχνες και θα φιλοξενηθούν ενδιαφέρουσες προτάσεις χορού, οπερέττας, χοροθεάτρου.

Προσωπικά, περιμένω με ανυπομονησία την παρουσίαση της αγαπημένης τριλογίας του Στρατή Τσίρκα «Ακυβέρνητες Πολιτείες», που αποτελεί και την πρώτη συνεργασία του Εθνικού Θεάτρου με το Θέατρο Τέχνης. Αρχής γενομένης από τον Μάρτιο του 2017, και από το Υπόγειο του Θεάτρου Τέχνης, με τη «Λέσχη», σε σκηνοθεσία Εφης Θεοδώρου.

ΘΕΑΤΡΟ ΟΔΟΥ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
kefalinias arvaniti pateraki

Ρούλα Πατεράκη και Μπέτυ Αρβανίτη συνεργάζονται φέτος στο θέατρο της Οδού Κεφαλληνίας

Το ιστορικό θέατρο έχει φέτος γενέθλια. Συμπληρώνει 30 χρόνια διαρκούς παρουσίας στη θεατρική ζωή του τόπου. Και γι’ αυτά τα γενέθλια, η Μπέττυ Αρβανίτη, που επί τριάντα χρόνια έχει παρουσιάσει σημαντικά έργα του διεθνούς ρεπερτορίου, καλεί ξανά τη Ρούλα Πατεράκη, που είχε σκηνοθετήσει πριν από 30 χρόνια «Τα πικρά δάκρυα της Πέτρα φον Καντ» για να κάνουν μαζί τις «Τρωάδες» (με την ιδιαιτερότητα του κλειστού χώρου), σε μετάφραση Ελσας Ανδριανού. Από τον ερχόμενο Νοέμβριο και με τους Μαρία Κεχαγιόγλου, Τζίνη Παπαδοπούλου, Αννα Κουτσαφτίκη, Νίκο Αρβανίτη, Δημήτρη Παπανικολάου, κ.ά.


ΘΕΑΤΡΟ ΠΟΡΕΙΑ
3Eytyxismenoi low 1
«Οι Τρειςευτυχισμένοι» σε σκηνοθεσία Γιάννη Χουβαρδά

Με δύο μεγάλες επιτυχίες του θεάτρου, που εξακολουθούν να είναι sold out ξεκινάει τη σεζόν το θέατρο της οδού Τρικόρφων και του Δημήτρη Τάρλοου. Στις 28 Σεπτεμβρίου ξεκινά πάλι η «Μεγάλη Χίμαιρα» και από τις 26 Οκτωβρίου θα εναλλάσσονται με τις «Τρεις αδελφές» – και τα δύο σε σκηνοθεσία Δημήτρη Τάρλοου. Από τις 21 Ιανουαρίου 2017, τα δύο έργα θα εναλλάσσονται με το έργο του Λαμπίς «Οι Τρειςευτυχισμένοι» σε σκηνοθεσία Γιάννη Χουβαρδά, -στη δεύτερη παρουσία του στο θέατρο «Πορεία».

ΑΘΗΝΑΪΚΑ ΘΕΑΤΡΑ
markoulakis konstantinos

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης σκηνοθετεί τα έργα “Για όνομα” στο Θέατρο Αλίκη και “Δεύτερη Φωνη” στο θέατρο Αποθήκη

Κάτω από αυτή την ετικέτα στεγάζονται πολλά και ιστορικά θέατρα που έχουν φιλοξενήσει μεγάλες επιτυχίες. Φέτος θα δούμε επαναλήψεις που αγάπησε το κοινό ή νέα έργα. Συγκεκριμένα:
Στο θέατρο «Αλίκη» συνεχίζεται το έργο «Για όνομα…», σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη (από 5 Οκτωβρίου).
Στο θέατρο «Αποθήκη» οι Θανάσης Παπαθανασίου και Μιχάλης Ρέππας έγραψαν τη «Δεύτερη φωνή», που σκηνοθετεί ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης και ξεκινά τη διαδρομή του από τις 14 Οκτωβρίου με τη Νένα Μεντή στον πρωταγωνιστικό ρόλο.
Στο θέατρο «Εμπορικόν» στεγάζεται φέτος ο σκηνοθέτης Γιάννης Μόσχος και από τον ερχόμενο Οκτώβριο θα παρουσιάσει το έργο του Αρθρουρ Μίλλερ «Ηταν όλοι τους παιδιά μου» με τον Δημήτρη Καταλειφό στον πρωταγωνιστικό ρόλο.
Το επιτυχημένο δίδυμο Ρέππα-Παπαθανασίου υπογράφουν και το νέο έργο που θα παρουσιάζεται από τις 8 Οκτωβρίου στο θέατρο «Λαμπέτη», με τίτλο «Βαφ’ τα μαύρα».
Μία μέρα νωρίτερα, στις 7 Οκτωβρίου, στο «Μικρό Παλλάς» παρουσιάζεται το έργο «Το ψέμα» σε σκηνοθεσία Θοδωρή Αθερίδη, με τους Κωνσταντίνο Κάππα και Μυρτώ Αλικάκη.
Τέλος, στο θέατρο «Δημήτρης Χορν» θα φιλοξενηθεί το έργο του Λεωνίδα Προυσαλίδη «Από τη σιωπή ως την άνοιξη», σε σκηνοθεσία Λίλλης Μελεμέ με τους Νικήτα Τσακίρογλου, Γιάννη Φέρτη και Κατερίνα Λέχου.

ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΒΑΣΙΛΑΚΟΥ
katerina lena
Η Λένα Παπαληγούρα θα ερμηνεύσει και φέτος τον μονόλογο “Κατερίνα” του Αυγουστου Κορτώ

Η Εταιρεία «Λυκόφως» του Γιώργου Λυκιαρδόπουλου, στεγάζει εκεί πολλές από τις φετινές παραγωγές της. Αλλες επιτυχημένες περυσινές παραστάσεις, κι άλλες νέες δουλειές. Συγκεκριμένα:
Τον Οκτώβριο επαναλαμβάνεται η παράσταση «Χειρόγραφο» με την Χάρις Αλεξίου, σε σκηνοθεσία Γιώργου Νανούρη, ενώ τον ερχόμενο Δεκέμβριο, η «Κατερίνα» του Αύγουστου Κορτώ και του Γιώργου Νανούρη, με τη Λένα Παπαληγούρα και τον Λόλεκ επί σκηνής θα ξανασυναντήσουν το κοινό τους.
Η μεγάλη νέα φετινή παραγωγή της εταιρείας «Λυκόφως» στο θέατρο Βασιλάκου θα είναι το «1984» σε σκηνοθεσία Κατερίνας Ευαγγελάτου, βασισμένο στο κλασικό, πια, κείμενο του Τζωρτζ Οργουελ. Με τους Νίκο Κουρή, Αργύρη Πανταζάρα, Λένα Δροσάκη, κ.ά. Πρεμιέρα, τον ερχόμενο Νοέμβριο.

ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
kouklospito
Ο Άρης Λεμπεσόπουλος και η Αμαλία Μουτούση στο “Κουκλόσπιτο”

Τρεις ακόμα παραστάσεις, σε παραγωγή της εταιρείας «Λυκόφως» θα στεγαστούν στο θέατρο που ίδρυσε ο Λευτέρης Βογιατζής. Η πρώτη είναι η παράσταση που πέρυσι κέρδισε τις εντυπώσεις κοινού και κριτικής, το «Κουκλόσπιτο» του Ιψεν, σε σκηνοθεσία Γιώργου Σκεύα, με τους Αμαλία Μουτούση, Αρη Λεμπεσόπουλο, Μαρία Ζορμπά, Γιώργο Συμεωνίδη, Νικόλα Παπαγιάννη. Θα ξανανέβει στη σκηνή του Θεάτρου της οδού Κυκλάδων από τον Οκτώβριο.
Ακολουθούν δύο νέες παραγωγές. Η πρώτη σε μια ακόμη σκηνοθεσία του Δημήτρη Καραντζά που βασίζεται στο κείμενο του Τόμας Μπέρνχαρντ «Πλατεία Ηρώων», από τον ερχόμενο Δεκέμβριο. Με τους Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Μαρία Σκουλά, Χρήστο Στέργιογλου, κ.ά. Τον Απρίλιο του 2017, ο σκηνοθέτης Δημήτρης Μυλωνάς θα παρουσιάσει τη «Δίκη» του Φραντς Κάφκα, με τους Μελέτη Ηλία, Νίκο Αλεξίου, Κωνσταντίνο Αβαρικιώτη, Σπύρο Τσεκούρα, Αννα Ελεφάντη.

ΘΕΑΤΡΟ ΣΦΕΝΔΟΝΗ
KALAVRIANOS 3
Γιάννης Καλαβριανός

Μια ρηξικέλευθη παράσταση, με τίτλο «Phone Home», στην οποία παίρνουν μέρος τρία θέατρα σε τρεις ευρωπαϊκές πόλες (Αθήνα, Λονδίνο, Μόναχο), σε κοινή παράσταση μέσω ζωντανής τηλεδιάσκεψης, την οποία σκηνοθετεί ο Γιάννης Καλαβριανός, θα φιλοξενηθεί από τις 19 ως τις 30 Οκτωβρίου στη σκηνή του «Σφενδόνη».

ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΣΚΗΝΕΣ
kimoulis

Ο Γιώργος Κιμούλης σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί στις «Επικίνδυνες σχέσεις» στο θέατρο «Αλμα»

Νέα εταιρεία παραγωγής, νέος επιχειρηματίας, ο Πάνος Κατσαρίδης, που αναλαμβάνει κάποια ιστορικά θέατρα, όπως το «Αλμα» και το «Παλλάς» και συμπράττει με το «Πάνθεον». Τι προτείνουν;
Τον Οκτώβριο, τις «Επικίνδυνες σχέσεις» στο θέατρο «Αλμα», με τον Γιώργο Κιμούλη σε ρόλο μεταφραστή, σκηνοθέτη και πρωταγωνιστή και τη Μάρω Κοντού σε μία επιστροφή της.
Στη Β σκηνή του θεάτρου, το έργο «Σίρλεϋ Βαλεντάιν» με την Ελένη Καστάνη, σε σκηνοθεσία Πέμης Ζούνη.
Τον Δεκέμβριο, στο θέατρο «Πάνθεον» το πολυπαιγμένο και αγαπημένο έργο του Μπέρναρντ Σω, «Πυγμαλίων, Ωραία μου Κυρία», σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Ρήγα, με τους Δήμητρα Ματσούκα, Κώστα Κόκλα, Παύλο Χαϊκάλη, Αντώνης Καφετζόπουλος και τη Μάρθα Βούρτση.
Τέλος (σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής ανακοινώσεις), τον Φεβρουάριο του 2017, στο «Παλλάς» θα φιλοξενηθεί μουσική παράσταση-αφιέρωμα στη ζωή και την καριέρα της Τζένης Βάνου, με τη Φωτεινή Δάρρα στον πρώτο ρόλο (και στις ερμηνείες).


ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΗΣ ΘΕΑΤΡΟ
atonis haris

Ο Χάρης Αττώνης πρωταγωνιστεί στην παράσταση “Ο Πίθηκος του Κάφκα”

Από τις 14 Οκτωβρίου, στη Β Σκηνή του θεάτρου, θα παρουσιάζεται «Ο Πίθηκος του Κάφκα», σε σκηνοθεσία Ακι Βλουτή, ενώ πρεμιέρα για την Κεντρική Σκηνή θα γίνει στις 11 Νοεμβρίου, με το «Πάρτι γενεθλίων» του Χάρολντ Πίντερ, σε σκηνοθεσία Δημοσθένη Παπαδόπουλου. Στις 3 Φεβρουαρίου του 2017 σειρά έχει το «Ποιος φοβάται τη Βιρτζίνια Γουλφ», του Εντουαρντ Αλμπυ, σε σκηνοθεσία Γιώργου Κιμούλη.

ΘΕΑΤΡΟ ΑΝΕΣΙΣ
egklima timoria anesi
Το έργο “Εγκλημα και τιμωρία”συνεχίζεται για 2η χρονια στο θέατρο Ανεσις

Με τη μεγάλη περυσινή του επιτυχία «Εγκλημα και τιμωρία» του Φιοντόρ Ντοστογιέφσκι, σε σκηνοθεσία του Γεωργιανού Λεβάν Τσουλάτζε θα ξεκινήσει, στις 5 Οκτωβρίου η φετινή σεζόν στο θέατρο της Λεωφόρου Κηφισίας. Δύο μέρες νωρίτερα, στις 3 Οκτωβρίου, και για κάθε Δευτέρα και Τρίτη, ο Σταύρος Λίτινας παίζει και σκηνοθετεί στη «Δεσποινίδα Τζούλια» του Στρίνμπεργκ. Στις 10 Ιανουαρίου μία ακόμη σκηνοθεσία του Δημοσθένη Παπαδόπουλου (που επιστρέφει ορμητικά στην Ελλάδα) με το έργο του Χένρι Τζέιμς «Το στρίψιμο της βίδας» (από τις 10 Ιανουαρίου 2017).

ΙΛΙΣΙΑ- ΒΟΛΑΝΑΚΗΣ
nikos psaras

Ο Νίκος Ψαρρας πρωταγωνιστεί στο έργο “Φοβάσαι;” στο θέατρο Ιλίσια – Βολανάκης

Σ’ αυτό το θέατρο θα στεγάσει τη νέα του δουλειά ο Νίκος Ψαρράς. Πρόκειται για το έργο του Ανταμ Σάιντελ «Φοβάσαι;», σε μετάφραση Αντώνη Γαλέου και σκηνοθεσία Ελενας Καρακούλη. Δίπλα στον Νίκο Ψαρρά η Αλεξία Καλτσίκη και η Βαγγελιώ Ανδρεαδάκη. Από τις 26 Οκτωβρίου. Στον ίδιο χώρο, από τις 28 Σεπτεμβρίου, συνεχίζεται το έργο του Λεονόρ Κονφινό «Ring» με τον Θανάση Τσαλταμπάση (που υπογράφει και τη σκηνοθεσία) και τη Μαρίνα Καλογήρου.

ΠΟΛΗ ΘΕΑΤΡΟ
ioliandreadiIoli

Η Ιόλη Ανδρεάδη σκηνοθετήσει στο Πόλη Θέατρο

Η Ιόλη Ανδρεάδη θα σκηνοθετήσει τον Δάνη Κατρανίδη και τον «Μισάνθρωπο» του Μολιέρου, σε μετάφραση Γιάγκου Ανδρεάδη στο θέατρο της πλατείας Βικτωρίας.

ΕΠΙ ΚΟΛΩΝΩ & ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΘΕΑΤΡΟ
AGRIOS SPOROS

Η παράσταση «Άγριος Σπόρος» για 2η χρονια στο θέατρο Επι Κολωνώ

Η Ομάδα Νάμα της Ελένης Σκότη και του Γιώργου Χατζηνικολάου, που μας έχει χαρίσει τον υπέροχο χώρο και τη μοναδική αυλή του «Επί Κολωνώ», απλώνεται φέτος και στο Σύγχρονο Θέατρο. Δύο σκηνές, τέσσερις παραστάσεις. Έτσι, στο «Επί Κολωνώ» θα στεγαστεί, για 3η χρονιά, η «Αγαπητή Ελένα» και ο «Άγριος Σπόρος» (από αρχές Οκτωβρίου και τα δύο), ενώ στο Σύγχρονο Θέατρο θα φιλοξενηθούν οι εξής παραστάσεις: «Λεωφορείο ο Πόθος» (με τους Κόρα Καρβούνη, Γιάννη Τσορτέκη, Ηλιάνα Μαυρομάτη, κ.ά., από τις αρχές Οκτωβρίου) ενώ από τα τέλη Ιανουαρίου 2017 θα στεγαστεί η παράσταση «Η δύναμη του σκότους» του Λέοντος Τολστόι (με τους Πέγκυ Τρικαλιώτη, Χρήστο Σαπουντζή, Αγορίτσα Οικονόμου, κ.ά.). Τη σκηνοθεσία, τη μετάφραση και τη σκηνογραφία υπογράφουν από κοινού η Ελένη Σκότη και ο Γιώργος Χατζηνικολάου.

ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
vaggelis theodoropoulos 2
Ο Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος σκηνοθετεί το έργο “Λαμπεντούζα”

Θα ξεκινήσει τη φετινή του σεζόν στις 2 Οκτωβρίου και στη διάρκειά της θα φιλοξενήσει 21 παραγωγές ή συμπαραγωγές. Οι τέσσερις από αυτές θα είναι περυσινές επιτυχίες που θα επαναληφθούν και οι υπόλοιπες νέες παραστάσεις. Για όλο το πρόγραμμα μας ενημέρωσαν ότι θα γίνει συνέντευξη Τύπου στις 12 Σεπτεμβρίου, αλλά καταφέραμε ακόμα να μάθουμε ότι στις 28 Οκτωβρίου θα κάνει πρεμιέρα το έργο που θα σκηνοθετήσει ο Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος με τίτλο «Λαμπεντούζα», με προφανή την έμπνευση του Βρετανού συγγραφέα του Αντερς Λουστγκάρτεν. Ενα έργο που γράφτηκε πολύ πρόσφατα, μόλις το 2015, μετά το μεγάλο ναυάγιο στο νησί αυτό της Ιταλίας που υποδέχεται τους χιλιάδες πρόσφυγες. Πρωταγωνιστούν ο Αργύρης Ξάφης και η Χαρά-Μάτα Γιαννάτου.

ΘΕΑΤΡΟ SKROW
skrow giak2

Το “Γκιακ” του Δημοσθένη Παπαμάρκου, σε σκηνοθεσία Θανάση Δόβρη επαναλαμβάνεται

Συνεχίζει δραστήριο το θέατρο που φιλοξενείται στην οδό Αρχελάου στο Παγκράτι, με πολλές παραγωγές, φιλόδοξες, και επανάληψη των περυσινών επιτυχιών του, όπως το «Γκιακ». Συγκεκριμένα θα δουμε φέτος:
Το «Ορλάντο» της Βιρτίνια Γουλφ, σε σκηνοθεσία Ιούς Βουλγαράκη (από 30 Σεπτεμβρίου).
Από τις 3 Οκτωβρίου θα επαναληφθεί η παράσταση «Γκιακ» βασισμένο στη νουβέλα του Δημοσθένη Παπαμάρκου, σε σκηνοθεσία Θανάση Δόβρη.
Στις 22 Νοεμβρίου ξεκινάει «Ο Κατάθλας» της Λένας Κιτσοπούλου, σε σκηνοθεσία Μιχάλη Γιγιντή.
Στις 11 Ιανουαρίου 2017 κάνει πρεμιέρα η παράσταση «Ο ντετέκτιβ» του Δημήτρη Χατζή, σε σκηνοθεσία Μάνου Στεφανάκη.
Στις 27 Φεβρουαρίου της ερχόμενης χρονιάς ο Θέμελης Γλυνάτσης θα σκηνοθετήσει την παράσταση «Enter Sandman» (μια παράσταση βασισμένη στη νουβέλα «Ο Ζάντμαν» του E.T. A. Hoffmann).
Όσο για τους μικρούς θεατές, θα έχουν την ευκαιρία να δουν δύο παραστάσεις ξεχωριστές. Τον «Αόρατο Ιππότη» βασισμένο στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Ιταλο Καλβίνο (από 6 Νοεμβρίου), ενώ για τους εφήβους, ο Ανδρέας Φλουράκης έδωσε στους Γιάννη Νταλιάνη και Βασίλη Μαυρογεωργίου το θεατρικό του κείμενο με τίτλο «Ασυνόδευτο» (από 12 Νοεμβρίου).

ΘΕΑΤΡΟ ΣΗΜΕΙΟ
Το εμβληματικό έργο της παγκόσμιας λογοτεχνίας, το «Αναζητώντας τον χαμένο χρόνο» του Μαρσέλ Προυστ, διασκεύασε για τον κινηματογράφο ο Χάρολντ Πίντερ το 1972, για μια ταινία που δεν έγινε ποτέ. Θα ανεβεί όμως τον ερχόμενο Δεκέμβριο στο θέατρο «Σημείο» σε σκηνοθεσία Νίκου Διαμαντή και μετάφραση Αντώνη Γαλέου.

ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΠΟΣ ΑΛΛΟΥ
Απέναντι ακριβώς από το Θέατρο της Οδού Κεφαλληνίας είναι το «Τόπος Αλλού». Εκεί, από τις 18 Νοεμβρίου θα φιλοξενηθούν οι «Καλοπροαίρετοι Θεατρίνοι» του Μαριβώ, σε απόδοση του κειμένου και σκηνοθεσία του Νίκου Καμτσή.

BIOS
Από τις 18 Νοεμβρίου, Γουίνι θα είναι η Ολια Λαζαρίδου, Γουίλι ο Νίκος Φλέσσας και θα τους σκηνοθετήσει, στις «Ευτυχισμένες Μέρες» το πιο γνωστό και πιο παιγμένο έργο του Μπέκετ, η Σύλβια Λιούλιου.

Περισσότερα από Art & Culture
VIMA_WEB3b