MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
20
ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Κωμωδία

Ήρθες και θα μείνεις στο Θέατρο Αριστοτέλειον

Το Θέατρο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΝ παρουσιάζει την παράσταση “Ήρθες και θα μείνεις”, που ανέβηκε στο θέατρο ΙΛΙΣΙΑ για δυο σεζόν και σημείωσε μεγάλη επιτυχία, με πρωταγωνιστές τους Γρηγόρη Βαλτινό και Ζέτα Μακρυπούλια.

author-image Μαρία Γεωργιλάκη

Η ανατρεπτική θεατρική κωμωδία «Ήρθες και θα μείνεις» μας αποδεικνύει επί σκηνής ότι η διάσημη φράση του Όσκαρ Ουάιλντ «Αρκεί ένα λεπτό για να ερωτευτείς, μια ώρα για να συμπαθήσεις και μια μέρα για να αγαπήσεις», αφού ισχύει στη ζωή, τότε σίγουρα ισχύει και στο θέατρο! Ο Γρηγόρης Βαλτινός σκηνοθετεί και η Ζέτα Μακρυπούλια τον συναντά απρόσμενα μια παραμονή Χριστουγέννων και μοιράζεται μαζί του μια μοναδική βραδιά που μπορεί όμως να κρατήσει για πάντα!

irthes kai tha meineis thessaloniki

Το έργο ανέβηκε για πρώτη φορά στο Μπρόντγουεϊ, το 1981, με πρωταγωνιστές τους ίδιους τους συγγραφείς του, οι οποίοι είναι ζευγάρι και στη ζωή και αποτύπωσαν στο έργο την πραγματική ιστορία της δικής τους πρώτης συνάντησης, κερδίζοντας την αγάπη του κοινού. Από τότε, παίζεται με τεράστια επιτυχία σε όλο τον κόσμο.

Δύο διαφορετικοί αλλά ταυτόχρονα και πολύ όμοιοι άνθρωποι συναντιούνται με επεισοδιακό τρόπο, η ζωή τους γίνεται έργο που εκτυλίσσεται στη σκηνή και μας παρουσιάζεται μέσα από τη μαγική εκείνη διαδικασία όπου η ζωή δανείζει υλικό στην Τέχνη και η Τέχνη του θεάτρου το κάνει παράσταση. Η αιώνια «μάχη των δύο φύλων» επί σκηνής, μέσα από την κωμική πλευρά της, μας διασκεδάζει αλλά μας θυμίζει έντονα κάθε στιγμή τη συνεχή ανάγκη αλλά και το φόβο μας για αγάπη και έρωτα.

irthes kai tha meineis2

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Ρενέ Τέιλορ και Τζόζεφ Μπολόνια
Μετάφραση: Μάριος Πλωρίτης
Σκηνοθεσία: Γρηγόρης Βαλτινός

Σκηνικά: Διονύσης Χριστοφυλογιάννης
Κοστούμια: Γιώργος Σεγρεδάκης
Μουσική: Γρηγόρης Βαλτινός

Παίζουν: Γρηγόρης Βαλτινός, Ζέτα Μακρυπούλια

Διάρκεια: 120 λεπτά
Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
Σχετικά Θέματα
ΘΕΑΤΡΟ
Ο Τεμπέλης Δράκος του Γιώργου Χατζηπιερή “γιορτάζει” στο Ηρώδειο
ΘΕΑΤΡΟ
Αγώνες και μεταμορφώσεις μιας γυναίκας, του Εντουάρ Λουί στο Θέατρο Τζένη Καρέζη
ΘΕΑΤΡΟ
Μια σύγχρονη Κάρμεν από το Barcelona Flamenco Ballet στον λόφο Φιλοπάππου
Θεατρικά Νέα
Η Ηλέκτρα του Δημήτρη Τάρλοου για μια μοναδική παράσταση στο Ηρώδειο
Θεατρικά Νέα
Έξι μαθήματα χορού σε έξι εβδομάδες: Η Ρένη Πιττακή επιστρέφει σε έναν ρόλο που την καθόρισε
Θεατρικά Νέα
Μια νέα «Έντα» με την Έλενα Τοπαλίδου τη νέα σεζόν στο Θέατρο Τζένη Καρέζη
Θεατρικά Νέα
Ορέστεια: Η παράσταση του Θεόδωρου Τερζόπουλου επιστρέφει στην Επίδαυρο
Θεατρικά Νέα
Όσα παίρνει ο άνεμος: Η παράσταση της Ιόλης Ανδρεάδη επιστρέφει στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
ΘΕΑΤΡΟ
Οι γριές που μαζεύουν την τσουκνίδα, του Κωνσταντίνου Ντέλλα για 3η σεζόν στο Θέατρο Σταθμός
ΘΕΑΤΡΟ
Το Κιβώτιο, του Άρη Αλεξάνδρου για 10η χρονιά στο Studio Μαυρομιχάλη
ΘΕΑΤΡΟ
Caipirinha, του Μιχάλη Σπέγγου στο Θέατρο Δρόμος
ΘΕΑΤΡΟ
Θέλω να σου κρατάω το χέρι, του Τάσου Ιορδανίδη για 5η χρονιά στο Θέατρο Άλφα