MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
18
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Έκθεση ‘Χειροτέχνικα” στην Θεσσαλονίκη

Η Χειροτέχνικα 2015 Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 20, Σάββατο 21 και Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015 στο Περίπτερο 16 του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης από τις 10.00 το πρωί έως τις 21.00 το βράδυ και τις 3 ημέρες διεξαγωγής της.

Monopoli Team

Η Χειροτέχνικα είναι η μεγαλύτερη γιορτή ειδών χειροτεχνίας και DIY στην Ελλάδα. Έχει διάρκεια 3 ημέρες και διεξάγεται σε μεγάλους εκθεσιακούς χώρους σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας. Η Χειροτέχνικα 2015 θα διεξαχθεί σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, το φθινόπωρο του 2015. Η Χειροτέχνικα είναι ανοιχτή στο κοινό και μπορούν να την επισκεφτούν ιδιώτες και επαγγελματίες του χώρου της χειροτεχνίας με συμβολική είσοδο 1 ευρώ.

Οι επισκέπτες της είναι γυναίκες, άντρες και παιδιά όλων των ηλικιών. Σε αυτήν οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν επιτόπου υλικά, εργαλεία και βιβλία για τις κατασκευές τους, να παρακολουθήσουν δωρεάν σεμινάρια και παρουσιάσεις, να ενημερωθούν για ό,τι καινούργιο στον χώρο και να βρεθούν μαζί με ανθρώπους που μοιράζονται την ίδια αγάπη και μεράκι για το χειροποίητο.

Οι εκθέτες που συμμετέχουν με τα εκθέματά τους στη Χειροτέχνικα είναι : Επαγγελματίες προμηθευτές υλικών (εισαγωγείς, καταστήματα κτλ.) Εργαστήρια (που διοργανώνουν σεμινάρια χειροτεχνίας για ενήλικες και παιδιά) Επαγγελματικές σχολές (μόδας, κοπτικής/​ραπτικής κτλ.) Εκδοτικοί οίκοι (που εκδίδουν βιβλία χειροτεχνίας) κ.α.

Μερικές από τις δραστηριότητες που καλύπτει η Χειροτέχνικα είναι: υλικά πλεξίματος, είδη ραπτικής, υλικά ζωγραφικής και hobby, υφάσματα, υλικά κοσμήματος (faux bijoux, αργυροχρυσοχοϊα, ημιπολύτιμοι λίθοι), υλικά συσκευασίας, είδη διακόσμησης, υλικά γάμου και βάφτισης κτλ.

Σε αυτή τη διοργάνωση η Χειροτέχνικα φιλοδοξεί να ανοιχτεί και σε νέες θεματικές που αφορούν άμεσα το κοινό της, όπως την κηπουρική, τη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική, τα μαστορέματα κ.α.

Το Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης (ΔΕΣΚ) όπου θα διεξαχθεί η Χειροτέχνικα Θεσσαλονίκης 2015 βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, στην Εγνατία 154.

Περισσότερα από Εικαστικά