MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Κοινωνικό

Βόυτσεκ από την Ομάδα 4frontal στο Bios

H ομάδα 4Frontal ανεβάζει για 2η χρονιά από τις 15 Οκτωβρίου το κλασικό αριστούργημα του Γκέοργκ Μπύχνερ “Βόυτσεκ”, για περιορισμένες παραστάσεις στο Bios.

author-image Μαρία Γεωργιλάκη

Όλα πάνε σύμφωνα με το πρόγραμμα. O Bόυτσεκ συνεχίζει κανονικά τις δουλειές του. Ξυρίζει τον Λοχαγό του. Τρώει μόνο μπιζέλια όπως του λέει ο Γιατρός. Εκτελεί την υπηρεσία του. Φροντίζει τη γυναίκα του και το παιδί του. Φέρνει λεφτά στο σπίτι. Ανακαλύπτει όμως ότι η γυναίκα του τον απατά. Και τότε γίνεται φονιάς. Αυτή είναι η ιστορία του.

Έξι ηθοποιοί υπό τους ήχους της μουσικής ενός DJ στήνουν ένα ξέφρενο πάρτυ για να γιορτάσουν το θάνατο της λογικής. Τη στιγμή που το μυαλό θολώνει. Τη στιγμή που η λογική παραχωρεί τη θέση της στο έγκλημα. Τη στιγμή που το χέρι σφίγγει τη λαβή του μαχαιριού. Τη στιγμή που η ζωή μετατρέπεται σε ένα τρομερό πάρτυ χωρίς αύριο. Και είμαστε όλοι καλεσμένοι.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Γκέοργκ Μπύχνερ
Μετάφραση: Σπύρος Ευαγγελάτος
Σκηνοθεσία: Σταύρος  Γιαννουλάδης – Κατερίνα Γιαννοπούλου

Σκηνικά: Νίκη Ψυχογιού
Κοστούμια: Νίκη Ψυχογιού
Μουσική Διεύθυνση: κώστας γ – Σταύρος Γιαννουλάδης
Φωτισμοί: Νίκος Βλασσόπουλος
Χορογραφία: Νάντυ Γώγουλου

Παίζουν: Θανάσης Ζερίτης, Ευαγγελία Καρακατσάνη,  Γιώργος Κισσανδράκης, Αποστόλης Κουτσιανικούλης, Βιβή Πέτση, Πάνος Τοψίδης Μουσικός επι σκηνής: κώστας γ

Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b