MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Το Εργοστάσιο και Μουσείο Σοκολάτας έρχεται στην Αθήνα

Μετά την πολύ μεγάλη επιτυχία που σημείωσε στην Θεσσαλονίκη, το Εργοστάσιο & Μουσείο Σοκολάτας ετοιμάζεται ήδη στην Αθήνα και θα ανοίξει τις πύλες του στις 7 Νοεμβρίου 2015! Το «Εργοστάσιο & Μουσείο Σοκολάτας» από τον Νοέμβριο θα φιλοξενείται στο επίπεδο D στο Εκθεσιακό Κέντρο Helexpo Marousi στην Αθήνα.

Monopoli Team

Στο Μουσείο της Σοκολάτας μέσα από τα μοναδικά του εκθέματα, θα γνωρίσουμε κάθε λεπτομέρεια του «ταξιδιού» και της διαδικασίας, μέχρι ο καρπός του κακάο να γίνει μια λαχταριστή σοκολάτα.

sok1
Κάποιοι από τους συντελεστές της ομάδας 

Θα επισκεφθούμε μια πραγματική Ζούγκλα του Αμαζονίου, έναν Ναό των Αζτέκων, θα δούμε το ξεκίνημα  της ιστορίας της σοκολάτας με εντυπωσιακές νέες τεχνολογίες σε μια Εξωτική Καλύβα (οι συνθήκες υγρασίας εκεί είναι ρεαλιστικές) και μέσα από τον πιο δαιδαλώδη Λαβύρινθο θα φτάσουμε στον Καταρράχτη σοκολάτας. Τέλος θα μεταφερθούμε στο ομορφότερο (και πιο γλυκό) Εργοστάσιο Σοκολάτας του κόσμου, προκειμένου να ανακαλύψουμε τα μεγάλα μυστικά που κρύβει.

sok9
Ο καταρράχτης σοκολάτας

Ο μεγαλύτερος Καταρράκτης Σοκολάτας της Ευρώπης (1200 λίτρα πραγματικής Σοκολάτας!!!!) με το παραμυθένιο τοπίο, τα παλιά Μηχανήματα, ο Λαβύρινθος, τα Εργαστήρια σοκολατοκατασκευών και μπισκοτοκατασκευών, η Γκαλερί μοναδικών γλυπτών από σοκολάτα (το νυφικό με δανδέλα από σοκολάτα του “Κωνσταντίνου” είναι παραμυθένιο), οι αίθουσες Επιδείξεων, Τέχνης και Πολιτισμού, η Γλυκιά Βιβλιοθήκη, το Green room όπου θα παίρνετε απίστευτες φωτογραφίες, το Social Point και φυσικά οι χώροι Εκπαίδευσης, συνθέτουν το απίστευτο σκηνικό.

sok2sok5
Εννοείται βέβαια ότι δίνεται η ευκαιρία στους επισκέπτες να δοκιμάσουν μοναδικές γεύσεις σοκολάτας στα διάφορα στάδια της ξενάγησης. Η μαύρη σοκολάτα με ξινόμαυρο κρασί που δοκίμασα εγώ ήταν απίθανη!!! Και φυσικά στο τέλος οι επισκέπτες μπορούν να αγοράσουν διάφορες σοκολατένιες λιχουδιές που εντυπωσιάζουν.

sok3
Η καταπληκτική μπανιέρα όπου οι τολμηροί μπορούν να μπουν μέσα και στην ψηφιακή οθόνη να φαίνεται ότι κολυμπάνε στη σοκολάτα!!!!

ES9ES11ES13

Helexpo Marousi – Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο
Λεωφ. Κηφισίας 39 – Μαρούσι
Εγκαίνια: 7 Νοεμβρίου 2015 μέχρι 21 Φεβρουαρίου 2016 (καθημερινά επισκέψεις σχολείων και την Κυριακή είναι ανοιχτό για το κοινό)

Ωράρια λειτουργίας
◾Καθημερινά: 9:00 – 19:00
◾Σάββατο: 11:00 – 21:00 &
◾Κυριακή 11:00 – 19:00

Τιμές Εισιτηρίων
◾Γενική είσοδος: 7,00 €/άτομο
◾Φοιτητές /Πολύτεκνοι /ΑΜΕΑ : 5,00€/άτομο
◾Οικογενειακό εισιτήριο (3 & 4 άτομα): 20,00€
◾Σχολεία και Γκρουπ άνω των 20 ατόμων: 5,00€/άτομο.

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b