MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Πώς θα διατηρήσετε το καλοκαιρινό σας μαύρισμα;

Η εποχή των καλοκαιρινών διακοπών έχει φτάσει για τους περισσότερους στο τέλος της, και το μόνο που έχει απομείνει να θυμίζει την παραλία είναι το καλοκαιρινό μαύρισμα. Αφιερώστε λίγο χρόνο στον εαυτό σας και με φυσικούς ανέξοδους και απλούς τρόπους διατηρήστε τη σοκολατένια επιδερμίδα που με τόσο κόπο αποκτήσατε.

author-image Ιωάννα Κρανιώτη

Προϊόντα After Sun
Ένα μυστικό προϊόν ενυδάτωσης που δρα πιο αποτελεσματικά είναι τα προϊόντα που είναι σχεδιασμένα για χρήση μετά την ηλιοθεραπεία. Πρόκειται για ειδικά μελετημένες κρέμες που παρατείνουν και διατηρούν το μαύρισμα. Φυσικά, για πιο δραστικά αποτελέσματα μπορείτε να δοκιμάσετε και ειδικές λοσιόν, tan extender, που ενυδατώνουν το δέρμα, το κάνουν απαλό και θωρακίζουν το μαυύρισμα.

Απολέπιση και ενυδάτωση
Αφαιρώντας τα νεκρά κύτταρα, ενισχύεται η ανανέωση των κυττάρων, γεγονός που επιτρέπει να μαυρίζετε πιο σωστά και βαθιά. Επιπλέον, καλό είναι να γνωρίζετε πως η ενυδάτωση παρατείνει τη ζωή των κυττάρων, παρατείνοντας έτσι τα μαυρισμένα κύτταρα στην επιφάνεια του δέρματος. Φροντίστε λοιπόν, ειδικά το καλοκαίρι που το δέρμα ταλαιπωρείτε περισσότερο, να ενυδατώνεστε είτε πίνοντας πολύ νερό, είτε χρησιμοποιώντας ενυδατικές κρέμες, όπως το θαυματουργό baby oil.

Καρότα
Τα καρότα περιέχουν Β-Καροτίνη, ουσία που σύμφωνα με τους ειδικούς επιτρέπει στο δέρμα όχι μόνο να μαυρίσει περισσότερο αλλά και να διατηρεί το μαύρισμα του. Επιπλέον, θυμηθείτε πως όλες οι τροφές που περιέχουν Β-καροτίνη, όπως το σπανάκι, ο μαϊντανός και το πεπόνι, χαρίζουν πιο λαμπερά μαλλιά και υγιές δέρμα.

Περισσότερα από Υγεία - Ομορφιά
VIMA_WEB3b