MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
PERFORMANCE

Dreamcatcher από τους Momix στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Οι “Παραβάτες των φυσικών νόμων”, οι “Ταχυδακτυλουργοί Ακροβάτες”, αψηφώντας τη βαρύτητα, φλερτάροντας με την οφθαλμαπάτη, επιστρέφουν στην Ελλάδα για να αμφισβητήσουν ξανά το “αδύνατον”! Φυσικά ο λόγος για τους ΜΟΜΙΧ που έρχονται στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών από 24 έως 29 Μαρτίου, παρουσιάζοντας την παράσταση “Dreamcatcher”, ένα ονειρικό ταξίδι στις καλύτερες στιγμές της καριέρας τους, μια απίστευτη οπτικοακουστική εμπειρία, ένα show μαγικό εμποτισμένο με την φρεσκάδα 5 νέων χορογραφιών.

author-image Μαρία Γεωργιλάκη

Ευαισθησία χιούμορ, εφευρετικότητα και δεξιοτεχνία, έμπνευση, γνώση και φαντασία, συνθέτουν το DNA των περίφημων ΜΟΜΙΧ, της κορυφαίας και διασημότερης ομάδας ακροβατικού χορού στον κόσμο! Οι “θαυματοποιοί χορευτές” του φημισμένου χορογράφου Moses Pendleton, που οριοθέτησαν μοναδικά ένα ανατρεπτικό και διαδραστικό περιβάλλον όπου ο χορός συναντά το τσίρκο, τα ακροβατικά, την παντομίμα, το θέατρο σκιών, τον αθλητισμό και την υποκριτική, επιστρέφουν στη χώρα μας. Για να δικαιώσουν την καθολική αναγνώριση που κατέκτησαν και στο ελληνικό κοινό, την τεράστια επιτυχία τους, τις διθυραμβικές κριτικές στον ελληνικό όπως και στο διεθνή Τύπο.

Εικόνες μαγικές, στιγμές αιωρούμενες, σκηνικές ψευδαισθήσεις, που με τη χρήση της σύγχρονης τεχνολογίας (σπέσιαλ εφέ, λέιζερ, προβολές, ειδικοί φωτισμοί, μαριονέτες, σκιές), δημιουργούν από κοινού ένα σουρεαλιστικό σκηνικό. Ένα χορευτικό υπερθέαμα που αμφισβητεί το μύθο του ακατόρθωτου, φλερτάρει επιδεικτικά με την υπέρβαση, και αψηφά με αυθάδεια τους νόμους της βαρύτητας, κινούμενο στα όρια της ευρεσιτεχνίας.

Ένα αέναο, τολμηρό και γοητευτικό παιχνίδι μεταμορφώσεων, που υπνωτίζει τον θεατή και αναδεικνύει τις απεριόριστες δυνατότητες της σπουδαίας αυτής ομάδας. Αποδεικνύοντας πως η αυθεντική δημιουργία και η υψηλή αισθητική, μπορούν και οφείλουν να συνυπάρχουν με τη λαϊκή διασκέδαση και το θέαμα.

momix3

momix2

Πρόγραμμα παράστασης:

Α’ Μέρος: Hammock (Opus Cactus), Pleiades (Orbit), Dream Catcher (Opus Cactus), Marigolds (Botanica), Pole Dance (Opus Cactus), Baths of Caracalla (BOM), Shortage of Space/Surplus of Time (Bed) (Orbit), EC (Orbit)

Β’ Μέρος: Mirror (Alchemy), Snow Geese (Lunar Sea), Tuu (Orbit), Spawning (Orbit), Table Talk (Orbit), Aqua Flora (Botanica), When You Need Somebody (BOM)

Τιμές εισιτηρίων: VIP: 65€, Α Ζώνη: 50€, Β Ζώνη: 40€, Γ Ζώνη: 30€, Παιδικό – Φοιτητικό: έκπτωση 20% σε όλες τις ζώνες
Τηλέφωνο: 2107282333

Μέγαρο Μουσικής Αθηνών | www.megaron.gr


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: MOMIX
Σκηνοθεσία: MOMIX


Παίζουν: MOMIX

Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b