MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Παιδική παράσταση

Ο Καραγκιόζης και το θαύμα των Χριστουγέννων στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Ο Καραγκιόζης επιστρέφει στο Μέγαρο τα φετινά τα Χριστούγεννα από τις 20 Δεκεμβρίου, για ένα ακόμα διασκεδαστικό ταξίδι στον κόσμο της περιπέτειας μέσα από το παιχνίδι της σκιάς με το φως, υπό τους ήχους της ζωντανής μουσικής, με την ολοκαίνουργια παράσταση “Ο Καραγκιόζης και το θαύμα των Χριστουγέννων” στην Αίθουσα Banquet, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Σειράς Χριστούγεννα στο Μέγαρο.

author-image Μαρία Γεωργιλάκη

 ο Ηλίας Καρελλάς με τον ευρηματικό θίασο σκιών του, θα αναμετρηθεί, αυτή τη χρονιά, με τον γερο-τσιφούτη Εμπενήζερ Σκρουτζ, την εμβληματική φιγούρα της “Χριστουγεννιάτικης ιστορίας” του Τσαρλς Ντίκενς. 

Λίγα λόγια για την παράσταση…
Άραγε είναι ικανός ο διάσημος αρχιτσιγκούνης να ταλαιπωρεί ακόμα και τον πολυμήχανο Καραγκιόζη; Πώς θα αλλάξει ξαφνικά ο Σκρουτζ, το βράδυ των Χριστουγέννων; Ποια είναι τα φαντάσματα του παρελθόντος που θα τρυπώσουν σαν σκιές στην καμπίνα του καραβιού του; Θα καταφέρουν η αγάπη, η μουσική και η συνεργασία να μεταμορφώσουν έναν άνθρωπο; Οι απαντήσεις –πάντα με πολύ γέλιο, ανατροπές και εκπλήξεις!– στο άσπρο πανί του καραβιού του Καραγκιόζη.

Συνταξιδιώτες του Ηλία Καρελλά, στις νέες περιπέτειες του κοσμαγάπητου ήρωά του στο Μέγαρο, θα είναι τα Ημισκούμπρια (Δημήτρης Μεντζέλος-Μ.C., Μιθριδάτης-M.C. και Πρύτανης-D.J.) και η Kompanía (Κατερίνα Τσιρίδου, Δημήτρης Κρανίδας, Σωτήρης Παπατραγιάννης, Νίκος Πρωτόπαπας και Δημήτρης Γκίνης).

Μέρες και ώρες παραστάσεων (χωρίς διάλειμμα): 20, 21, 22, 23, 25, 26, 27, 28, 29 και 30 Δεκεμβρίου στις 17.00
Τιμές εισιτηρίων: 15€ (Γενική είσοδος) / 10€ (Φοιτητικά)

Πληροφορίες για το κοινό στο τηλέφωνο: 2107282333 | και στην ιστοσελίδα του Μεγάρου: www.megaron.gr

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Ηλίας Καρελλάς
Σκηνοθεσία: Ηλίας Καρελλάς


Παίζουν: Ηλίας Καρελλάς, Ημισκούμπρια, Kompanía

Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b