MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ρουβάς, Βίσση, Μαζωνάκης: Από την πίστα στο θεατρικό σανίδι

Η τάση να εντάσσονται γνωστοί τραγουδιστές σε θεατρικά σχήματα, έχει κυριαρχήσει τα τελευταία χρόνια. Τραγουδιστές, όπως η Άννα Βίσση, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ο Σάκης Ρουβάς αλλά και παλαιότεροι όπως η Μαρινέλλα ή η Τάνια Τσανακλίδου έχουν πρωταγωνιστήσει σε σημαντικές θεατρικές παραγωγές. Είναι γεγονός ότι οι μεγάλες παραγωγές και κυρίως τα μιούζικαλ έχουν πληθύνει στις αθηναϊκές σκηνές και όσο να το κάνεις η παρουσία ενός διάσημου τραγουδιστή λειτουργεί ως “κράχτης” που θα φέρει περισσότερο κόσμο στα ταμεία.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Και φέτος, λοιπόν, βλέπουμε την τάση των παραστάσεων, που φιλοξενούν διάσημους τραγουδιστές της ελληνικής showbiz και κυρίως του λαϊκοπόπ ρεπερτορίου να συνεχίζονται, με ονόματα, όπως η Άννα Βίσση, ο Σάκης Ρουβάς και ο Γιώργος Μαζωνάκης. Σε αυτούς, αξίζει να προστεθεί κι από τον χώρο του έντεχνου- ποπ κι η Ελεονώρα Ζουγανέλη, που θα παίξει την Έντιθ Πιαφ.

1. Σάκης Ρουβάς: Ο δημοφιλής τραγουδιστής έχει ήδη δοκιμαστεί στον κινηματογράφο και στο θέατρο ερμηνεύοντας πέρσι το Διόνυσο στις Βάκχες του Ευριπίδη σε σκηνοθεσία Δ. Λιγνάδη. Αυτό τον Νοέμβριο θα έχει μια νέα συνεργασία με τον Λιγνάδη, που είναι πλέον καλλιτεχνικός διευθυντής του Πάνθεον (Πειραιώς 166). Ο Ρουβάς θα πρωταγωνιστήσει στην παιδική παράσταση «Οι Άθλοι του Ηρακλή». Τη σκηνοθεσία μάλλον πρόκειται να αναλάβει ο Απόλλωνας Παπαθεοχάρης.

vissi 5
2. Άννα Βίσση:
 Μετά τους «Δαίμονες» η διάσημη τραγουδίστρια ξανά σε ροκ όπερα. Τον Φεβρουάριο θα πρωταγωνιστήσει σε ακόμαι μια όπερα του Νίκου Καρβέλα την οποία θα σκηνοθετήσει ο Γιάννης Κακλέας, με τον οποίο συνεργάστηκε στους Δαίμονες αλλά και στις περσινές εμφανίσεις της με τον Αντώνη Ρέμο.
mazonakis2
3. Γιώργος Μαζωνάκης: Παίρνει τη σκυτάλη και εμφανίζεται σε μιούζικαλ, το οποίο σκηνοθετεί ο Κωνσταντίνος Ρήγος. Στο μιούζικαλ Rocky Horror Show, που θα ανέβει από τις 17 Οκτωβρίου στο Rex (Πανεπιστημίου 48) θα τον δούμε στο ρόλο του αφηγητή. Ο Κ. Ρήγος στο παρελθόν έχει σκηνοθετήσει τα video-clip του Μαζωνάκη και τις εμφανίσεις του σε πίστες, αλλά πλέον η συνεργασία τους θα δοκιμαστεί και στο θέατρο. Μαζί με τον Γ. Μαζωνάκη σε πρωταγωνιστικούς ρόλους θα βρεθούν η Βασιλική Τρουφάκου, ο Μάξιμος Μουμούρης, η Νάντια Μπουλέ, ο Ιβάν Σβιτάιλο, η Τζένη Θεωνά και άλλοι γνωστοί ηθοποιοί.

zouganeli-eleonora
4. Ελεωνόρα Ζουγανέλη:
Η κόρη του Γιάννη Ζουγανέλη ακολουθεί τα χνάρια του πατέρα της και συνδυάζει τραγούδι και υποκριτική. Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη αναμένεται να ερμηνεύσει την Έντιθ Πιαφ σε παράσταση του Πέτρου Ζούλια, που θα ανέβει για λογαριασμό του Εθνικού Θεάτρου στο θέατρο Ρεξ- Σκηνή Μαρίκα Κοτοπούλη. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι πρόβες θα ξεκινήσουν αυτόν τον Οκτώβριο.

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b