MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Τραγουδάτε, θέλουμε να σας ακούμε: Η Χάρις Αλεξίου και η Τάνια Τσανακλίδου καλωσόρισαν το καλοκαίρι στο Κατράκειο

Η αυλαία των καλοκαιρινών τους συναυλιών σηκώθηκε την Παρασκευή 12 Ιουλίου, με πρώτο σταθμό το Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας. Η Χάρις Αλεξίου και η Τάνια Τσανακλίδου υποκλίθηκαν μπροστά σε περισσότερους από 7.000 αφοσιωμένους θεατές, καλωσόρισαν το καλοκαίρι και τραγούδησαν η μια για την άλλη, και οι δυο μαζί για εμάς.

author-image Ιωάννα Κρανιώτη

Ένα βράδυ συναισθηματικής και περιπετειώδους διαδρομής στο χρόνο. Μια μουσική πανδαισία που αναμείγνυε τα “Λαϊκά της Χαρούλας” με το “Μαμά γερνάω” της Τάνιας, το “Μινοράκι” της Χάρις με το “Πάτωμα” της Τσανακλίδου, και τούμπαλιν. Εκλεπτυσμένη βραδιά, αβίαστη και προσωπική, που απέδωσε την απαράμιλλη πίστη τους στη μουσική. 

8Εποχές και δίσκοι σεργιανίστηκαν και στήθηκε μια βραδιά επανάληψης, όσων πρωτοειπώθηκαν το χειμώνα στο Άνοδος Stage. Από το “Πες το Κι έγινε” μέχρι τη “Ζελατίνα”, το “Κράτα για Το Τέλος”, το “Μάλιστα Κύριε του Ζαμπέτα” και το “Καίγομαι του Ξαρχάκου”, βραδιά ιδανικής μουσικής αλχημείας.

Στο Κατράκειο Θέατρο, συντροφιά στο λυρισμό και το πάθος της Χαρούλας και της Τάνιας κράτησαν οι “Nouveau Sextet” (Θωμάς Κωνσταντίνου, Σωτήρης Λεμονίδης, Αλέξανδρος Αρκαδόπουλος, Δημήτρης Τσάκας, Κώστας Μερετάκης, Κώστας Κωνσταντίνου), και οι φίλοι τους -και μας- Παναγιώτης Τσεβάς και Δημήτρης Μπαρμπαγάλας. Οι μουσικοί πλαισίωσαν κυρίως μουσικά και μερικές φορές ερμηνευτικά, τη Χάρις και την Τάνια, με μια εντυπωσιακή παλέτα ηχοχρωμάτων, καθόλα ταιριαστή στο αίσθημα της βραδιάς.

Άλλη μια βραδιά με τις προικισμένες με μοναδική αίσθηση μελωδίας, ρυθμού και ψυχής, φωνές τους. Αυτές οι δύο γυναίκες έχουν την ικανότητα να ενορχηστρώνουν υπέροχα συναισθήματα. Θα το ξαναπώ, το πρόγραμμα που κάνουν αυτά τα δύο κορίτσια, είναι ό,τι καλύτερο έχω δει τα τελευταία χρόνια. Τραγουδάτε μωρέ, θέλουμε να σας ακούμε…

Οι συναυλίες που ακολουθούν είναι:
– 30 ΙΟΥΛΙΟΥ στη ΜΕΣΣΗΝΗ (Αρχαίο Στάδιο)
– 9 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ στη ΣΙΒΗΡΗ (Φεστιβάλ Κασσάνδρας – Χαλκιδική)
– 8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (Θέατρο Δάσους)
– 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ στο ΒΥΡΩΝΑ (Θέατρο Βράχων)

Περισσότερες πληροφορίες για τις καλοκαιρινές συναυλίες, εδώ.

Δείτε ακόμα:

Χάρις Αλεξίου και Nouveau Sextet: Καλοκαιρινή περιοδεία 2014

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b