MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΜΟΥΣΙΚΟΘΕΑΤΡΙΚΟ

City Lives- παράσταση μουσικού θεάτρου το Μέγαρο Μουσικής

Η παράσταση μουσικού θεάτρου City Lives, μια multimedia μουσιοθεατρική πρόταση του Αλέξανδρου Μούζα που αποδομεί την καθημερινότητά μας. ανεβαίνει στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών 9 και 10 Μαΐου στις 20:30.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Μια παράσταση-προσέγγιση της πολυεπίπεδης ζωής του ανθρώπου στην πόλη: Ο άνθρωπος μέσα από τις διαφορετικές του δραστηριότητες, ιδέες, πεποιθήσεις, συνδέεται και ενσωματώνεται σε ένα διαφορετικό δίκτυο κάθε φορά, μορφοποιώντας άτυπες ομάδες, κοινωνίες και υποκουλτούρες.
Ο αστικός χώρος, πέρα από τον στενά γεωγραφικό προσδιορισμό, παίρνει την μορφή ομόκεντρων κύκλων: από τον εσώτερο εαυτό μέχρι τις μεγάλες κοινωνικές ομάδες.

Η παράσταση προσπαθεί να αποδομήσει τις διαφορετικές αυτές διαστρωματώσεις, επικεντρώνοντας στην οπτική, όχι των διαφορετικών όψεων της ζωής μιας πόλης (City Life), αλλά των διαφορετικών ζωών που δημιουργούν καταλυτικοί παράγοντες, όπως η επικοινωνία, το χρήμα, τα ΜΜΕ, η θρησκεία, ο πολιτισμός, η γλώσσα κλπ (Street Life, Social Life, Media Life, Money Life, Inner Life, After Life κλπ).

Σύλληψη, μουσική σύνθεση, κείμενα: Αλέξανδρος Μούζας
Video: Βίκυ Μπέτσου
Εικόνες: Αλεξία Οθωναίου
Σχεδιασμός Φωτισμών: Σάκης Μπιρμπίλης

Μυρσίνη Μαργαρίτη σοπράνο
Άρτεμις Μπόγρη σοπράνο
Μαρία Βλαχοπούλου μέτζο σοπράνο
Τάσος Αποστόλου μπάσος

Ergon Ensemble

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Αλέξανδρος Μουζάς
Σκηνοθεσία: Αλέξανδρος Μουζάς



Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b