It’s Raining… food για καλό σκοπό (vid)
Προσθήκη ως αγαπημένη πηγήΒρέχει φαγητό για καλό σκοπό. Το γύρο του διαδικτύου κάνει το πρωτότυπο βιντεάκι “It’s Raining Food”, όπου το κεφάλι ενός άνδρα βρέχεται από διάφορα τρόφιμα σε slow motion. Δείτε το απολαυστικό βίντεο και συνεισφέρετε και εσείς στον αγώνα κατά της φτώχειας!
A
A
Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην GoogleΔημιουργοί της ιδέας είναι ο Steve Kardynal και ο Alex Negrete. Σκοπός τους είναι να ευαισθητοποιήσουν το κοινό αίσθημα σχετικά με την παγκόσμια πενία. Ο τίτλος των δύο βίντεο είναι εμπνευσμένος από το ομότιτλο τραγούδι “It’s Raining Μen” με την παραλλαγή του “men” σε “food.”
Eνισχύστε την προσπάθεια τους με τα views σας, αφού όπως έχουν δηλώσει ένα μεγάλο μέρος των κερδών από τα βίντεο θα το δωρίσουν στην οργάνωση κατά της φτώχειας και της πείνας, Action Against Hunger.
Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην GoogleΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Social media: Όρια στον χρόνο των παιδιών και κανόνες για influencers ζητά η Ευρώπη
Η επιβίωση μέσα στο παράλογο: αυτές είναι οι Ευτυχισμένες Μέρες
Ριφιφί: Όλοι οι λόγοι που θα (ξανά) δούμε τη σειρά του Σωτήρη Τσαφούλια
Hot or Not #234: Όλα όσα μάς άρεσαν (ή μάς χάλασαν) αυτή την εβδομάδα
Zendaya παντού: Τι συμβαίνει και βλέπουμε τους ίδιους ηθοποιούς ξανά και ξανά;
Ημέρα Πεταλούδας: Το ιστορικό εργοστάσιο στον Κηφισό γίνεται μουσικό φεστιβάλ
Μετά το Κατράκειο: Πού τρώμε καλά στη Νίκαια;
ΣΚ με Slow Horses – Οι πιο αποτυχημένοι της MI5 επέστρεψαν
Σαββατοκύριακο χωρίς πορτοφόλι: 12 προτάσεις για δωρεάν διασκέδαση αυτό το ΣΚ
Dyson CameraJet: Η νέα τεχνολογία στοματικής φροντίδας παρουσιάστηκε στην Αθήνα