MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Στην Κρήτη το ιδανικότερο σημείο για… φιλιά!

Νικήτρια αναδείχθηκε η Σητεία της Κρήτης στο διαγωνισμό «This Is A Good Kiss Spot»-«Εδώ είναι ωραίο σημείο για φιλί», ανάμεσα στο σκληρό ανταγωνισμό του Παρισιού και της Νέας Υόρκης. Ο διαγωνισμός που έκανε θραύση στα social media και ξεκίνησε από μία παρέα street artists που διάλεξαν τα καλύτερα σημεία για φίλημα, ανέδειξε τη Σητεία πρώτη ανάμεσα στα ωραιότερα σημεία του κόσμου για… ένα φιλί.

author-image Ιωάννα Κρανιώτη

Η συμμετοχή της Σητείας στο διαγωνισμό πραγματοποιήθηκε όταν η Ένωση Ξενοδοχείων Σητείας έστειλε στο διαγωνισμό μια φωτογραφία του κ. Βενιαμάκη. Η εικόνα ήταν τόσο δυναμική που κατάφερε να ανταγωνιστεί όλα τα γραφικά σημεία, κοντά σε μνημεία, σε γέφυρες, παγκάκια, αυτοκίνητα σε Νέα Υόρκη, Λονδίνο, Σίδνεϋ, Ρώμη, Παρίσι, Βουδαπέστη, που είχαν προταθεί στο πλαίσιο της καμπάνιας.

siteia2Τα σχετικά νικητήρια αυτοκόλλητα έχουν ήδη σταλεί και τοποθετηθεί από τους υπεύθυνους της καμπάνιας, στα αντίστοιχα σημεία της περιοχής της Σητείας, δηλαδή στην παραλία στο Βάι και στην παραλιακή ζώνη της πόλης, ενημερώνοντας σχετικά ότι τα συγκεκριμένα σημεία είναι από τα ωραιότερα στον κόσμο για ένα φιλί!

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b