Η Τατιάνα Ζωγράφου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
Προσθήκη ως αγαπημένη πηγήΤην Κυριακή 16 Μαρτίου, το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών φιλοξενεί την Τατιάνα Ζωγράφου στην μουσική παράσταση “Τραγούδια για παιδιά: Πετώντας πας στην πόλη”.
Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην GoogleΗ συνθέτρια και δασκάλα μουσικής από το 1998 στο Αρσάκειο Νηπιαγωγείο Ψυχικού, Τατιάνα Ζωγράφου παρουσιάζει στο α’ μέρος της συναυλίας -στο β’ μέρος ο συνθέτης Π. Περάκης παρουσιάζει τα Μελωδόνια σε ποίηση Π. Παμπούδη- ένα πρόγραμμα-αφιέρωμα στα δέκα χρόνια της στη δισκογραφία για παιδιά, δίνοντας στην παράσταση αυτή τον τίτλο του πρώτου της προσωπικού δίσκου, που κυκλοφόρησε το 2004 και επανακυκλοφορεί (2014) σε βιβλίο-cd με ζωγραφιές του Χρήστου Κεχαγιόγλου.
Διαλέγοντας τα καλύτερα τραγούδια της, μας ταξιδεύει με τον δικό της μοναδικό τρόπο στον χρόνο, στους πλανήτες, στον έρωτα, στην αγάπη. Κι όλα αυτά μέσα από τους στίχους της Ιουλίτας Ηλιοπούλου, της Βεατρίκης Κάντζολα Σαμπατάκου αλλά και δικούς της. Μαζί της εκλεκτοί συνεργάτες της-μουσικοί, που όλα αυτά τα χρόνια ταξιδεύουν παρέα μαζί της στις γειτονιές των μικρών και των μεγάλων παιδιών.
Απ’ το ταξίδι αυτό δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι φωνές αυτών των παιδιών αλλά και… οι ζωγραφιές τους.
Tραγουδούν: Κώστας Ζαμπούνης, Τατιάνα Ζωγράφου, Κωστής Ρασιδάκις
Παίζουν: Λευτέρης Γρίβας (ακορντεόν), Βαγγέλης Ζωγράφος (κοντραμπάσο), Πάνος Κανελλόπουλος (μαντολίνο), Αμαλία Κουντούρη (φλάουτο), Δημήτρης Μπουζάνης (πιάνο), Μιχάλης Πορφύρης (βιολοντσέλο)
Με τη συμμετοχή του Μουσικού Ομίλου Αρσακείων – Τοσιτσείων Σχολείων
Διεύθυνση χορωδίας: Χριστίνα Βαρσάμη – Κούκνη
Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην Google