MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ένας… μπούφος φέρνει την άνοιξη στην πλατεία Αγίας Ειρήνης

Το νέο, all day bar, στέκι στο κέντρο της Αθήνας, που στεγάζεται στο νεοκλασικό κτίριο του 1920 στην οδό Καρόρη, στην πλατεία Αγίας Ειρήνης, “ακούει” στο όνομα «Μπούφος». Ποικιλίες από σαλάμια, αλλαντικά και τυριά, καθώς και σπάνια και μοναδικά αλίπαστα, από εξαιρετικούς Έλληνες μικροπαραγωγούς είναι όσα μπορείτε να βρείτε στον κατάλογο του Μπούφου.

author-image Ιωάννα Κρανιώτη

o mpoufos newsO «Μπούφος» με το πρωτότυπο concept café-Σαλάμι-Μπαρ, γίνεται το πρώτο Σαλάμι-Μπαρ που γεννιέται στην Αθήνα και κάνει τη δική του ξεχωριστή πρόταση στους φίλους του κέντρου. Στον κατάλογο του Μπούφου βρίσκονται προϊόντα από τις Κυκλάδες, την Κρήτη, την Βόρειο Ελλάδα, την Κέρκυρα, τη Λευκάδα και άλλα μέρη της Ελλάδας, αλλά και του εξωτερικού. Και όλα αυτά ακούγοντας ωραίες, καλοδιαλεγμένες μουσικές σε ήχους jazz, funk, blues και soul από γνωστούς μουσικούς παραγωγούς και djs.

Ο μπούφος εκδίδει και δική του μίνι μηνιαία εφημερίδα, τα boufos news, όπου τα νέα του χώρου «περνάνε» με χάρη, ανάμεσα σε άρθρα από προηγούμενες δεκαετίες.

Πληροφορίες
Ώράρια: Ανοιχτό καθημερινά από τις 11 το πρωί έως αργά το βράδυ για τον πρώτο καφέ της ημέρας, ή για το απογευματινό σας break,
και αργότερα το βράδυ, για ποτό και χορό με τις καλύτερες μουσικές και με συχνά θεματικά dj events.
Διεύθυνση: Καρόρη 4 & Αγ. Ειρήνης, Αθήνα
Τηλ.: 210 3211117

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b