MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
08
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Κοινωνικό

Σας αρέσει ο Μπραμς; της Μάρως Δούκα στο θέατρο Αγγέλων Βήμα (trailer)

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

Το έργο “Σας αρέσει ο Μπραμς;” της Μάρως Δούκα ανεβαίνει στο θέατρο Αγγέλων Βήμα. Ιρίνα η Κάτια Γέρου στην παράσταση που σκηνοθετεί ο Κυριάκος Κατζουράκης και θα παίζεται κάθε Πέμπτη του Φλεβάρη στις 5.30 το απόγευμα- 6.2, 13.2, 20.2 & 27.2.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Η συγκλονιστική μαρτυρία της Ιρίνας παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 2001 στα πλαίσια του πρότζεκτ «Ο Δρόμος προς τη Δύση» του Κυριάκου Κατζουράκη, με θέμα τη μετανάστευση. Από τότε ταξίδεψε σε όλη την Ελλάδα. Παίχτηκε σε θέατρα, μπαρ, πλατείες, γήπεδα, στους πιο ετερόκλητους χώρους.

Το έργο αποτελεί μια κατάθεση της Ιρίνας ενώπιον ακροατηρίου. Η Ιρίνα είναι από την πρώην Σοβιετική Ένωση, έρχεται στην Ελλάδα μετά τα ιστορικά γεγονότα του 1990 και γίνεται θύμα της σεξουαλικής εκμετάλλευσης (trafficking). Η Ιρίνα μιλάει για την χαμένη της πατρίδα, την χαμένη της κουλτούρα και τα ανεκπλήρωτα όνειρα της. Η ιστορία της ξετυλίγεται μέσα από μια σειρά προσωπικών εξομολογήσεων και αναδρομών στο παρελθόν με φόντο την αιώνια περιπέτεια των προσφύγων. Η ίδια αναπαριστά ακόμα και το τραγικό τέλος της. Τα τελευταία λόγια της είναι από τον Τσέχωφ «Κάποτε θάρθει μια μέρα που θα μάθουμε γιατί έγιναν όλα αυτά… ποια είναι η αιτία για τόσο πόνο»

Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
Σχετικά Θέματα
ΘΕΑΤΡΟ
O Yann Marussich στο Θέατρο NOŪS με την τελετουργική performance «AGOKWA»
ΘΕΑΤΡΟ
Το Σποτ, του Ζήση Ρούμπου για μια τελευταία παράσταση στο Θέατρο Άλσος ΔΕΗ
Θεατρικά Νέα
Λυσιστράτη: Μια κωμική όπερα δια χειρός Σταμάτη Κραουνάκη στο Ηρώδειο
ΘΕΑΤΡΟ
Οutliers: Το νέο χορογραφικό έργο των arisandmartha στο opbo studio
ΘΕΑΤΡΟ
Ο Αρχάγγελος της Κρήτης: Η παράσταση για τη ζωή του Νίκου Ξυλούρη σε καλοκαιρινή περιοδεία
ΘΕΑΤΡΟ
Σταθμός Ω: Ένα νέο ελληνικό έργο του Γιώργου Χριστοδούλου στο Εθνικό
Θεατρικά Νέα
A Biographical Wardrobe: Στο Onassis Ready, η Τίλντα Σουίντον αφηγείται τη ζωή της μέσα από μια εκλεκτική συλλογή ρούχων
ΘΕΑΤΡΟ
Μια Καινούργια Ομορφιά: Μια παράσταση-εγκατάσταση της Ομάδας Θεάτρου Όπερα στο Πάνω Σπίτι
ΘΕΑΤΡΟ
Η Κυρά της Ρω: Τρεις τελευταίες παραστάσεις στο Θέατρο Φιλίπ
ΘΕΑΤΡΟ
Ο Μέγας Ιεροεξεταστής, του Φιόντορ Ντοστογιέφσκι στο Θέατρο Αλκμήνη
ΘΕΑΤΡΟ
Αι Γυμνισταί: Η παράσταση της Ομάδας Νοσταλγία ξανά στο Rabbithole
ΘΕΑΤΡΟ
πολίτες β’ κατηγορίας, του Brian Friel στο Θέατρο Τζένη Καρέζη