MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
04
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Σοκ και δέος στο trailer του Godzilla (video)

Άλλο ένα κλασικό θέμα των ταινιών καταστροφής επανέρχεται στους κινηματογράφους από το Hollywood. Η ταινία Godzilla θα βγει στους κινηματογράφους των ΗΠΑ το Μάιο του 2014 και ήδη έχουμε μια πρόγευση της καταστροφικής μανίας, που θα εξαπολύσει το θηρίο- πρωταγωνιστής στην μεγάλη οθόνη.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Το trailer του Godzilla κυκλοφόρησε. Η υπόθεση είναι γνωστή. Ένα γιγάντιο ραδιενεργό τέρας έρχεται να σπείρει τον όλεθρο στο ανθρώπινο είδος. Όμως η ανθρωπότητα και κυρίως ο στρατός της αντεπιτίθεται.

Όπως βλέπουμε στο trailer, μια ομάδα αλεξιπτωτιστών κάνει το τολμηρό άλμα στο χάος, για να αναμετρηθεί με το υπέρτατο θεριό. Κι ο Godzilla κάνει σμπαράλια μια πόλη, σκορπώντας ερείπια και νεκρούς. Βλέπουμε κι ένα τρένο του μετρό να δέχεται επίθεση από το τέρας. 

Η ταινία φαίνεται ότι θα είναι πιο σκοτεινή και πιο άγρια από εκείνη του 1998. Ενδιαφέρον έχει και η μουσική της ταινίας, που ακούμε στο ξεκίνημα του trailer με την πτώση των αλεξιπτωτιστών. Θυμίζει αρκετά τη μουσική του Λιγκέτι που είχε βάλει ο Kubrick στο “2001: Η Οδύσσεια του Διαστήματος”. Τη μουσική για την ταινία Godzilla έχει γράψει ο Γάλλος Alexandre Desplat. Είναι σημαντικός συνθέτης κι έχει γράψει μουσική για πολλές ταινίες, μεταξύ των οποίων οι βραβευμένες στα Όσκαρ “Ο Λόγος του Βασιλιά” και “Επιχείρηση Αργώ“. 
 
Η σκηνοθεσία της ταινίας ανήκει στον Gareth Edwards και πρωταγωνιστούν- εκτός από τα ειδικά εφέ- και οι ηθοποιοί Aaron Taylor-Johnson, Elizabeth Olsen, Bryan Cranston και πολλοί άλλοι. 

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b