MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Το γλυκό τουρκικό βίντεο που έγινε viral και θα σου φτιάξει το κέφι! (vid)

26 εκατομμύρια views στο YouTube είναι αξιοθαύμαστος αριθμός για ένα σποτ που προέρχεται από την Τουρκία. Αλλά από τον Απρίλιο, όταν και ανέβηκε στο YouTube το βίντεο που δημιουργήθηκε για λογαριασμό του γνωστού μας Cornetto στην τουρκική αγορά, η παγκόσμια διαφημιστική κοινότητα αντιλήφθηκε την επιτυχία του μόλις αυτές τις μέρες.Το θέμα του βίντεο είναι ο αθώος έρωτας μεταξύ δύο εφήβων, και το τραγούδι που το συνοδεύει, ερμηνεύει ο διάσημος στην Τουρκία τραγουδιστής, Yalin.

Monopoli Team

Στο τρίλεπτο βίντεο, το παγωτό δεν εμφανίζεται πουθενά. Είναι μια διαφημιστική ενέργεια που στοχεύει απλά στο να διατηρήσει την καλή εικόνα του brand. Παρόμοια βίντεο δημιουργήθηκαν για το Cornetto και στην Αγγλία, έχοντας όμως ως “πιλότο” το τουρκικό.

Η κινηματογράφηση είναι εξαιρετικά όμορφη, και ο έθνικ ήχος, αν και έχει ρυθμό, ακούγεται ρομαντικός και όχι πανηγυρτζίδικος. Ο εφηβικός έρωτας-φιλία είναι πολύ γλυκός, και στην ιστορία η “καλή νεράιδα” είναι ένας άντρας! (ο οποίος μοιάζει πολύ με τον πρωταγωνιστή του “Μπρούσκο”).

Έχοντας αυτά ως βάση, και με δεδομένο ότι οι Τούρκοι είναι πολύ “χωμένοι” στα social media και φιγουράρουν συνήθως στην πρώτη δεκάδα χρηστών τους σε όλο τον κόσμο, τελικά δεν είναι τυχαίο πώς αυτό το βίντεο έφτασε να κάνει τέτοια επιτυχία. Δείτε το παρακάτω:

Περισσότερα από Περίεργα
VIMA_WEB3b