MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Έκθεση φωτογραφίας Ελλήνων καλλιτεχνών του Instagram με ελεύθερη είσοδο

Στον εκθεσιακό χώρο του Muddler Bar θα φιλοξενηθεί, από το Σάββατο 9 Νοεμβρίου έως την Κυριακή 1η Δεκεμβρίου, η έκθεση με τίτλο “Αστικές Περιπλανήσεις”, που περιλαμβάνει φωτογραφίες χρηστών από την εφαρμογή Instagram.

author-image Ιωάννα Κρανιώτη

Η ιστορία έχει ως εξής:
Στις 13 Οκτωβρίου διοργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε από το “Greek Instagram Events” μια ομαδική φωτογραφική εξόρμηση στο κέντρο της Αθήνας (Περιοχές Αναφιώτικα, Πλάκα, Μοναστηράκι, Ακρόπολη, Ψυρρή) με πολύ μεγάλη απήχηση! Το αποτέλεσμα αυτής της εκδήλωσης είναι μια έκθεση 65 φωτογραφιών, ένα ταξίδι στις ομορφιές του ιστορικού κέντρου της Αθήνας μέσα από την καλλιτεχνική ματιά των Ελλήνων χρηστών του Instagram.

Εικόνες της πόλης που ζούμε και αγαπάμε, ζωντανεύουν μέσα από τη ματιά ερασιτεχνών φωτογράφων που ο καθένας από αυτούς αποτύπωσε με το δικό του μοναδικό τρόπο σε μια ομαδική, αστική περιπλάνηση. Δρόμοι, άνθρωποι, σπίτια, μνημεία, χρώματα, στιγμές, εικόνες καθημερινότητας σε μία έκθεση φωτογραφίας από καλλιτέχνες ανώνυμους, με ταλέντο, φαντασία, μεράκι και απέραντη αγάπη για την τέχνη της εικόνας!

Τοποθεσία : Muddler Bar – Εκθεσιακός χώρος (Περικλέους 56, Αθήνα).
Πρόσβαση με Μετρό από Μοναστηράκι.
Εγκαίνια Σάββατο 9/11/2013 ώρα 18:00.
Διάρκεια μέχρι Κυριακή 1/12/2013.
Είσοδος ελεύθερη.

Περισσότερα από Εικαστικά
VIMA_WEB3b