MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Απέλυσαν παρουσιάστρια γιατί φάνηκε «προκλητική» στην κυβέρνηση Ερντογάν! (video)

Αν αναρωτιέστε γιατί τα τουρικά σίριαλ, τα οποία κατά τα άλλα χρησιμοποιούν όλα τα τεχνάσματα της εμπορικότητας, είναι τόσο συντηρητικά στα ερωτικά τους, ας λάβετε υπ’ όψην τι έπαθε η παρουσιάστρια Γκιοζντέ Κανσού.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Η τηλεπαρουσιάστρια είχε το… “θράσος” να εμφανισθεί στην τηλεόραση με ένα αρκετά τολμηρό ντεκολτέ και αυτό έγινε θέμα στην κυβέρνηση της “μαντίλας” και της ατζέντας εμπλουτισμού της καθημερινής ζωής με θρησκευτικά στοιχεία. Για να καταλάβουμε την έκταση του θέματος, ο αντιπρέδρου του κυβερνώντος κόμματος μίλησε για «απαράδεκτα τολμηρή» ενδυματολογική επιλογή της παρουσιάστριας.

Ο Χουσεΐν Τσελίκ, αντιπρόεδρος και εκπρόσωπος Τύπου του Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP), κατέκρινε σε τηλεοπτική του συνέντευξη την Γκιοζντέ Κανσού για την τουαλέτα που φορούσε κατά την παρουσίαση τηλεοπτικού διαγωνισμού την Δευτέρα από τη συχνότητα του δικτύου ATV.

“Hταν ένα απαράδεκτο φόρεμα. Δεν ανακατευόμαστε με την επιλογή κανενός, αλλά ήταν υπερβολικό. Σε κανένα μέρος του κόσμου δεν θα γινόταν αποδεκτό” δήλωσε ο Χουσεΐν Τσελίκ για να συμπληρώσει ότι ένα τέτοιο φόρεμα δεν θα μπορούσε να γίνει αποδεκτό ούτε στο Hollywood. (Πάλι καλά που δεν είπε και στα VMA, του MTV- Έ, ρε Miley Cyrus που τους χρειάζεται!)

Μια ημέρα μετά, η παραγωγός εταιρεία της εκπομπής έκανε γνωστό ότι η παρουσιάστρια απολύθηκε. 

Στην Ελλάδα πάντως πιο πιθανό είναι να χάσει παρουσιάστρια την δουλειά της, επειδή δεν είναι αρκετά αποκαλυπτική, παρά το αντίθετο. (Ούτε αυτό είναι καλό βέβαια, για να πούμε την αλήθεια.)  Στην Τουρκία του Ερντογάν αντίθετα,  ισχύει το δόγμα “Πνεύμα και …ισλαμική ηθική”

Γιώργος Σμυρνής

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b