MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Σύγχρονο

Γιαννούλης Χαλεπάς, η Κοιμωμένη μου στις 4 Εποχές

Το Θέατρο «Τέσσερις Εποχές» παρουσιάζει από τις 3 Οκτωβρίου 2013, το βραβευμένο έργο του Γιώργου Α. Χριστοδούλου «Γιαννούλης Χαλεπάς, η Κοιμωμένη μου» σε σκηνοθεσία του Γιάννη Μόρτζου και ολοκληρώνει τον κύκλο των παραστάσεών του την Κυριακή 13 Απριλίου 2014.

author-image Μάρη Τιγκαράκη

Μια μοναχική βασανισμένη ψυχή, που βίωσε ανατριχιαστικές καταστάσεις, φτωχικά χρόνια, δραματικά περάσματα, περιπλανήσεις, θάνατο, απορρίψεις και στο τέλος ήρθε μεγάλη δικαίωση. Ένας άντρας που στα 25 του έφτιαξε την Κοιμωμένη και στα 37 του νοσηλεύεται στο ψυχιατρείο της Κέρκυρας για 14 χρόνια!!! Όμως ο Γολγοθάς του μεγάλου γλύπτη, δεν έχει τέλος…

Όταν επιστρέφει στην γενέτειρά του, στον Πύργο της Τήνου, οι χωριανοί του τον θεωρούν τον τρελό του χωριού και κάποιοι δεν διστάζουν να τον στέλνουν ακόμα και για θελήματα. Εν τούτοις, παρέμεινε ένας άνθρωπος της τέχνης, έστω κι αν ήταν ο ίδιος άνθρωπος που μάζευε τις γόπες των άλλων από το χώμα, γιατί δεν είχε ούτε τσιγάρο. Κι όταν πια φτάνει 65 χρονών και πεθαίνει η μάνα του, αυτός «ξαναγεννιέται» κι αρχίζει και πάλι να δημιουργεί.

Συντελεστές:
Σκηνοθεσία: Γιάννης Μόρτζος
ΠΑΙΖΟΥΝ (με σειρά εμφάνισης): Γιούλη Ζήκου (Μάνα), Πέτρος Αποστολόπουλος (Γιαννούλης Χαλεπάς), και Λήδα Κατσούδη (Ανιψιά)

Θέατρο Τέσσερις Εποχές: Κυψέλης 15, Κυψέλη, Τηλ.: 2108812289

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Γιώργος Α. Χριστοδούλου
Σκηνοθεσία: Γιάννης Μόρτζος


Παίζουν: ΠΑΙΖΟΥΝ (με σειρά εμφάνισης): Γιούλη Ζήκου (Μάνα), Πέτρος Αποστολόπουλος (Γιαννούλης Χαλεπάς), και Λήδα Κατσούδη (Ανιψιά)

Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b