MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Αποχαιρέτησαν τον Παύλο Φύσσα (Killah P) οι Active Member

Οι Active Member στο πλαίσιο του Low Bap είχαν βρεθεί κοντά με τον Παύλο Φύσσα, που δολοφονήθηκε από 45χρονο Χρυσαυγίτη. Και από τότε η επαφή δεν χάθηκε, αν και ακολούθησε ο Killah P δικά του μονοπάτια. Όπως δηλώνουν, άκουσαν μουδιασμένοι το γεγονός της δολοφονίας του.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Σε δήλωσή τους, που δημοσιεύεται στην Athens Voice, οι Active Member αποχαιρετούν τον Παύλο Φύσσα. Δηλώνουν χαρακτηριστικά: 

«Πιο κοντά στον Παύλο ήμασταν όταν ήταν ακόμα στα “Κακά Μαντάτα” ένα Low Bap γκρουπ, και βέβαια από τότε που ξέκοψε απ’ τα δικά μας μονοπάτια και έκανε κάτι δικό του μουσικά, η επαφή δεν χάθηκε. Δεν περίμενα όμως ότι σήμερα το πρωί θα ξυπνάγαμε με “κακά μαντάτα” για τον ίδιο τον Παύλο. Το μάθαμε από έναν δημοσιογράφο και μουδιασμένοι αρχίσαμε να σχολιάζουμε την κατάσταση και να σκιαγραφούμε το προφίλ του από δω κι από κει. Τα τηλέφωνα χτυπάγανε διαρκώς. Με απορίες για το παιδί αυτό.

Ένα παιδί. Και μόνο ο τρόπος που χάθηκε φωνάζει μέσα μου ότι ήταν ένα παιδί. Άπειρες οι ιστορίες για συμπλοκές με φασιστοειδή και ποτέ δεν έφτασε το πράγμα εκεί. Το κακό μυρίζει στις γειτονιές μας. Ή μάλλον μύριζε. Τώρα έγινε πια και στην πραγματικότητα.

Είναι το σύνθημα ο Παύλος; Πρέπει να γίνει. Κι όταν ξεμουδιάσουν τα λόγια μας από το σάστισμα – αυτό συμβαίνει όταν κάποιον τον ξέρεις κι από κοντά, κι όταν έχεις μοιραστεί στιγμές μαζί του – θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας για τα λεύτερα, για παιδιά σαν τον Παύλο, και θα βρούμε τον τρόπο να φουντώσουμε κι άλλο τη φωτιά».

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b