MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

5o Ziria Music Festival “Νίκος Δόικας” στην Ορεινή Κορινθία!

To 5ο μουσικό ραντεβού στο χιονοδρομικό της Ζήρειας στην ορεινή Κορινθία κλείστηκε φέτος για τις 29, 30 και 31 Αυγούστου. Ένα μοναδικό 3ήμερο στη φύση, με καλές μουσικές και free camping στα 1600μ!

author-image Ιωάννα Κρανιώτη

Το ροκ πάρτυ, που στήθηκε πριν από 4 χρόνια, στο Αθλητικό κέντρο Ζήρειας στην ορεινή Κορινθία, στην μνήμη του μουσικού Νίκο Δόικα, κερδίζει χρόνο με το χρόνο συνεπείς καλεσμένους. Φίλοι και υποστηρικτές του φεστιβάλ αλλά και μουσικοί της αμυδρής (!) εγχώριας ροκ σκηνής, γίνονται μια παρέα διατηρώντας και ενισχύοντας μια γιορτή αναμνήσεων, ένα τριήμερο αληθινών συγκινήσεων.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα κοιμηθούμε κάτω από τα αστέρια, στον μεγάλο και καθαρισμένο χώρο δίπλα στο χώρο των συναυλιών, θα βολτάρουμε στις γύρω περιοχές, θα βουτήξουμε στο Ξυλόκαστρο και θα επισκεφτούμε το σπήλαιο του Ερμή, με την βοήθεια του Σπηλαιολογικού Ελληνικού Εξερευνητικού Ομίλου.

Το 5ο Ziria Music Festival θα ξεκινήσει από την Πέμπτη το βραδάκι μ’ ένα live πάρτυ, όπου θα γιορτάσουμε τα γενέθλια του Ziria festival -γιατί 29 Αυγούστου ήταν όταν ξεκίνησε το ταξίδι, το 2009- ! Την Παρασκευή και το Σάββατο, από το μεσημέρι ώσπου να αρχίσουν τα live στην κανονική σκηνή, στο δροσερό ολοκαίνουργιο “Stage IN” του σαλέ, θα έχουμε τη χαρά να απολαύσουμε τους φίλους μουσικούς που θα βρίσκονται στο βουνό, σε σχεδιασμένες και αυθόρμητες μουσικές συνευρέσεις.

Το φετινό line up περιλαμβάνει

Πέμπτη 29 Αυγούστου
έναρξη 20:00 Simos Kokavesis & the Shinkickers Dj sets

Παρασκευή 30 Αυγούστου – έναρξη 18:45
Dawn rebel and the Lazy Nodes, Daphne and the fuzz, Σπύρος Γραμμένος, Tango with lions, Σπυριδούλα + Alex K. (Last Drive) + Δημήτρης Πουλικάκος, Deus Ex Machina, Anfo.

Σάββατο 31 Αυγούστου – έναρξη 18:30
Κάλεσμα, Maria-Christina and the 7 pedals, Αγγελική Τουμπανάκη, Gravitysays_i, B.D. Foxmoor guests Xnaria, Blues Cargo, Λεωνίδας Μπαλάφας

Δεν ξεχνάμε και φέτος πως:
– Το κρύο το βράδυ είναι τσουχτερό,
– Η διοργάνωση είναι εθελοντική-αλληλέγγυα, επομένως η είσοδος είναι ελεύθερη!
– Για να έλθετε, από την Εθνική οδό Κορίνθου – Πατρών βγαίνετε στην έξοδο για Ξυλόκαστρο-Τρίκαλα και αμέσως συνεχίζετε για Τρίκαλα. Περνάτε τα Τρίκαλα και συνεχίζετε προς το Αθλητικό Kέντρο Ζήρειας. Όλοι οι δρόμοι είναι πολύ καλοί όπως και η οδική σήμανση.

Περισσότερες πληροφορίες στο
http://www.ziriafestival.gr/

Περισσότερα από Φεστιβάλ
VIMA_WEB3b