MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

O David Beckham… αποκαλύπτεται για να διαφημίσει το άρωμά του! (video)

O Maradona είχε πει κάποτε για τον Beckham ότι παραείναι όμορφος για ποδοσφαιριστής. Όταν όμως παίζει μπάλα, είναι πολύ καλός. Η καριέρα του βρετανού ποδοσφαιριστή, ο οποίος εξελίχθηκε σε ένα υβρίδιο ποδοσφαιριστή- μοντέλου, μάλλον δικαιώνει την κρίση του αργεντίνου μάγου της μπάλας.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Κι επειδή μπορεί τα χρόνια να πέρασαν για τον ποδοσφαιριστή Beckham, αλλά η ομορφιά του παραμένει. Κι αμέτρητες γυναίκες, που έστω κι αν δεν ξέρουν τι είναι off side, γνωρίζουν πολύ καλά ποιός είναι ο Beckham, συνεχίζουν να παραμένουν θαυμάστριές του. Έτσι, ο ποδοσφαιριστής sex symbol γίνεται αρκετά αποκαλυπτικός, βγάζοντας το πουκάμισό του, στην νέα διαφήμιση του αρώματος που φέρει το όνομά του.

Στην αρχή του διαφημιστικού, ο Άγγλος ποδοσφαιριστής μπαίνει στο δωμάτιο ντυμένος με ένα απλό t-shirt.  Μετά το βγάζει και αποκαλύπτει τους κοιλιακούς και τα τατουάζ του, ανεβάζοντας το θερμόμετρο για τις θαυμάστριές του. Στην συνέχεια ντύνεται κυριλέ με κοστούμι (χωρίς όμως γραβάτα) και βλέπουμε την επωνυμία του αρώματος που φοράει: David Beckham. Σε διαφημίσεις τέτοιοων προϊόντων, που είναι συνήθως ακριβά, είθισται να χρησιμοποιείται μια αίσθηση γκλαμουριάς μαζί με την σεξουαλικότητα. 

Εξάλλου, ο  Beckham εκτός από ποδοσφαιριστής και μοντέλο, παραμένει πάντα κι ένας επιχειρηματίας. 

Γιώργος Σμυρνής

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b