MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
04
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Απεργιακός πυρετός- Τι γίνεται με μετρό, λεωφορεία, τρόλεϊ, τρένα!

Την Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί στην Βουλή η ψήφιση του κρίσιμου πολυνομοσχεδίου. Έτσι, η κυβέρνηση αναμένεται να βρεθεί αντιμέτωπη με οξύτατες αντιδράσεις συνδικάτων και επαγγελματικών ομάδων που θίγονται από τις διατάξεις του.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Σήμερα Τρίτη η ΠΟΕ-ΟΤΑ θα συμμετάσχει στην 24ωρη πανεργατική απεργία της ΑΔΕΔΥ και της ΓΣΕΕ. Για τους εργαζόμενους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση θα γίνει προσυγκέντρωση στις 10.30 το πρωί στην πλ. Καραϊσκάκη. Την ίδια ημέρα, θα μείνουν κλειστές όλες οι δημόσιες υπηρεσίες και οι δήμοι. Οι δημοτικές υπηρεσίες είναι κλειστές για το τριήμερο 15 με 17 Ιουλίου – ήδη τα σκουπίδια σε ορισμένους δήμους έχουν αρχίσει να συσσωρεύονται στους δρόμους.

Οι Γιατροί σε Δημόσια Νοσοκομεία (ΟΕΝΓΕ) θα πραγματοποιήσουν 24ωρη απεργία την Τρίτη 16 Ιουλίου, παραμονή της ψήφισης του πολυνομοσχεδίου. Απεργία 24ωρη θα κάνουν ακόμα οι ΓΣΕΕ, η ΑΔΕΔΥ, οι τράπεζες (ΟΤΟΕ) και τα τουριστικά λεωφορεία. 

Όσο για τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, την απεργιακή Τρίτη 16 Ιουλίου ΟΣΕ και προαστιακός πραγματοποιούν 24ωρη απεργία. Τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ θα κινούνται από τις 9 το πρωί μέχρι τις 21:00 το βράδυ. Το μετρό θα κινηθεί κανονικά, αλλά δεν θα εκτελούνται δρομολόγια προς το αεροδρόμιο. 

Απο τις 09:30, οι σταθμοί ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ, ΣΥΝΤΑΓΜΑ και ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ καθ’ υπόδειξη της Αστυνομίας και για την ασφάλεια του επιβατικού κοινού θα παραμείνουν κλειστοί μέχρι νεωτέρας.

Επίσης, όσον αφορά τα αεροπλάνα, οι πτήσεις (ΟΣΥΠΑ) πραγματοποιούν στάση εργασίας από τις 12:00 έως τις 16:00.

Γιώργος Σμυρνής

Πηγή: apergia.gr

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b