Ακυρώνεται η τελευταία παράσταση του Ιπτάμενου Ολλανδού στο Ηρώδειο
Προσθήκη ως αγαπημένη πηγήΑνακοινώνεται ότι, ματαιώνεται η αποψινή παράσταση του Ιπτάμενου Ολλανδού στο Ηρώδειο, λόγω της σημερινής ανακοίνωσης των Σωματείων Μουσικών Ορχήστρας Λυρικής Σκηνής, Λυρικών Πρωταγωνιστών Ελλάδος και Τραγουδιστών Μελοδράματος ΕΛΣ, περί συμμετοχής τους στην Πανελλαδική Απεργία της ΓΣΣΕ, ΑΔΕΔΥ.
A
A
Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην GoogleΟι θεατές που έχουν αγοράσει εισιτήρια για την παράσταση θα ενημερωθούν τηλεφωνικά από τα Ταμεία της ΕΛΣ και του Φεστιβάλ Αθηνών.
Η επιστροφή των χρημάτων θα ξεκινήσει από αύριο, Παρασκευή 14 Ιουνίου στα Εκδοτήρια του Φεστιβάλ Αθηνών (Πανεπιστημίου 39, Αθήνα) και τα ταμεία της ΕΛΣ (Θέατρο Ολύμπια, Ακαδημίας 59, Αθήνα), στις ώρες και ημέρες λειτουργίας των ταμείων.
Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην GoogleΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Φθινόπωρο στο Θέατρο Τέχνης: Οι παραστάσεις που ανοίγουν τη σεζόν 2026-2027
Γιάννης Κότσιρας: Νέα ημερομηνία στο Βεάκειο – Οι πληροφορίες για τα εισιτήρια
Όπερα, θέατρο, συναρπαστικές μουσικές συναντήσεις: Όσα θα δούμε τη σεζόν 2026-2027 στο Θέατρο Ολύμπια
Multivisualism / Πολυοπτικισμός – Πέντε συστήματα ορατότητας: Ομαδική έκθεση στο Πολιτιστικό Κέντρο «Μελίνα»
Ο Χριστός ξανασταυρώνεται: Η διασκευή του Μάνου Καρατζογιάννη ανεβαίνει ξανά στο Θέατρο Σταθμός
Νέα δωρεά από τον NEON: Εγκατάσταση της Μαρίας Λοϊζίδου στον αρχαιολογικό χώρο Κεραμεικού
Μια Κανονική Μέρα, σε σκηνοθεσία Σωτήρη Τσαφούλια στο Θέατρο Έργον
Το 12ο Φεστιβάλ Ποίησης ερχεται στο Μέγαρο Μουσικής με ελεύθερη είσοδο
Αυτή η νύχτα μένει, σε σκηνοθεσία Αστέριου Πελτέκη στο Ολύμπια, Δημοτικό Μουσικό Θέατρο «Μαρία Κάλλας»
Γιοι και κόρες, του Γιάννη Καλαβριανού στο Θέατρο ΕΛΕΡ