MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΙΟΥΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Τα παγάκια σε εστιατόρια είναι πιο βλαβερά από το νερό της τουαλέτας!

Μία έρευνα που διεξήχθη στη Βρετανία σχετικά με τα παγάκια που χρησιμοποιούνται στα εστιατόρια γρήγορου φαγητού, θα σας κάνει να μην θέλετε ποτέ ξανά να πάρετε αναψυκτικό από αυτά…

Monopoli Team

Τα παγάκια, λοιπόν, στα fast-food αποδείχθηκε ότι περιέχουν περισσότερα βακτήρια απ’ ό,τι το νερό της τουαλέτας στα ίδια εστιατόρια. Η έρευνα διεξήχθη σε 10 εστιατόρια στη Βρετανία, από τα οποία τα περισσότερα λειτουργούν και στη χώρα μας! 

Ποιος είναι ο κίνδυνος για την υγεία μας από τα παγάκια; Σύμφωνα με το εργαστήριο που τα μελέτησε, τα βακτήρια στα περισσότερα παγάκια δεν ήταν άμεσα επικίνδυνα για την υγεία. Ωστόσο, σε τέσσερις αλυσίδες fast-food τα βλαβερά βακτήρια ήταν σε υψηλά επίπεδα. Η ανάπτυξη των βακτηρίων στα παγάκια είναι καθαρά ανθρώπινο λάθος, αφού οι υπάλληλοι στα εστιατόρια δεν φροντίζουν να καθαρίζουν τα μηχανήματα απ’ όπου βγαίνουν τα παγάκια. Οι γνωστές αλυσίδες fast-food έσπευσαν να βγάλουν ανακοινώσεις, δηλώνοντας ότι θα ερευνηθεί η κατάσταση, ενώ άλλες αμφισβήτησαν τα αποτελέσματα. 

Η έρευνα έγινε για να θορυβηθούν όσοι πιστεύουν ότι τα παγάκια είναι πάντα ακίνδυνα, αφού βρίσκονται σε πολύ χαμηλή θερμοκρασία για να αναπτυχθούν βακτήρια. Πάντως, για άλλη μία φορά οι τουαλέτες αποδεικνύονται πολύ πιο καθαρές από άλλα αντικείμενα που χρησιμοποιούμε στην καθημερινότητα μας, σαν τις τσάντες, που επίσης αποδείχθηκαν πιο βρώμικες και από τις τουαλέτες, όπως είχαμε αναφέρει εδώ.

Περισσότερα από Ιστορίες