MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
03
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Brad Pitt: Σπαταλούσα την ζωή μου στα ναρκωτικά πριν γνωρίσω την Angelina

Μια καταστροφή ήταν η ζωή του Brad Pitt προτού γνωρίσει και ερωτευθεί την Angelina Jolie, τουλάχιστον όπως τα παρουσιάζει ο ίδιος σε συνέντευξή του στο περιοδικό Esquire. Όπως παραδέχεται ο 49χρονος σούπερ σταρ, πριν την Angelina ξόδευε την ζωή του στα ναρκωτικά, κάνοντας μεγάλη ζημιά στον εαυτό του.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Τώρα πια ο ηθοποιός έχει βρει την γαλήνη στο πλευρό της 37χρονης Angelina. Έχει λίγους φίλους και έξι παιδιά: “Δεν γνώρισα ποτέ ζωή που είναι πιο ευτυχισμένη!” δηλώνει χαρακτηριστικά. Επίσης, τονίζει ότι του αρέσει το χάος που φέρνει μια μεγάλη οικογένεια: “Πάντα πίστευα ότι αν είναι να κάνω οικογένεια, καλύτερα να την κάνω μεγάλη”.

Πριν την Angelina, όπως παραδέχεται ο Brad, έκανε μεγάλη ζημιά στον εαυτό του- ζημιά από τα ναρκωτικά. Ώσπου κάποια στιγμή συνειδητοποίησε ότι καιγόταν και ότι ξόδευε τις μεγάλες ευκαιρίες που του έδινε η ζώη κι αποφάσισε να πει όχι σε αυτόν τον λάθος δρόμο. “Αυτό ήταν μια δεκαετία πριν. Ήταν μια επιφύτηση-μια απόφαση να μην σπαταλάω τις ευκαιρίες μου” δήλωσε χαρακτηριστικά. 

Μέσα στις εξομολογήσεις που έκανε, είναι και το γεγονός ότι πάσχει από προσωπαγνωσία- δηλαδή από μια αδυναμία να αναγνωρίζει πρόσωπα. Αυτό του φέρνει πολλά προβλήματα στην προσωπική του ζωή.  Όπως είπε χαρακτηριστικά: “Πολλοί άνθρωποι με μισούν, γιατί νομίζουν ότι τους αγνοώ.” 

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b