MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
04
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Αυτό είναι το καλύτερο αυτοκίνητο στον κόσμο;

Η Mercedes θεωρείται από τις κορυφαίες εταιρείες στην παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία. Διαθέτει από τα πιο ποιοτικά και ασφαλή οχήματα, με την S-Class να αποτελεί τη ναυαρχίδα της γκάμας της. Η νέα γενιά του μοντέλου ωστόσο, ίσως μπορεί να χαρακτηριστεί και το καλύτερο όλων!

Monopoli Team

Η νέα SClass αποτελεί σημείο αναφοράς στην αυτοκίνηση, προσφέροντας σε οδηγό και επιβάτες οτιδήποτε μπορούν να φανταστούν. Θέτει για μια ακόμα φορά τα υψηλότερα στάνταρ σχεδόν όλους τους τομείς, προσφέροντας σε οδηγό και επιβάτες τα μέγιστα επίπεδα άνεσης, πολυτέλειας και ασφάλειας.

Είναι το πρώτο αυτοκίνητο που περιλαμβάνει παντού λαμπτήρες τεχνολογίας LED και φέρει το σύστημα που «σκανάρει» το οδόστρωμα σε πραγματικό χρόνο και στη συνέχεια προσαρμόζει την ανάρτηση. Το εσωτερικό είναι πέραν κάθε κριτικής, έχοντας αριστοκρατικό προφίλ και πλούσιο εξοπλισμό.

Σε ότι αφορά τους κινητήρες, τη διαφορά κάνει η έκδοση S300 BlueTec Hybrid, η οποία συνδυάζει ένα diesel κινητήρα 2,1 λίτρων με 204 ίππους και ένα ηλεκτροκινητήρα 20 kW. Έχει μέση κατανάλωση μόλις 4,4 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα και εκπομπές ρύπων στα 115 γρ./χλμ. Η δεύτερη υβριδική έκδοση S350 BlueTec με τον κινητήρα πετρελαίου 3.0 λίτρων, αποδίδει 258 ίππους και η τρίτη S400 Hybrid έχει απόδοση 306 ίππων, με την κορυφαία S500 να φέρει ένα V8 4,7 λίτρων με 455 ίππους.

Η S-Class αναμένεται στην ευρωπαϊκή αγορά τους επόμενους μήνες, με την τιμή της στην Ελλάδα να ξεκινά από 93.350 ευρώ και να φθάνει έως τα 124.450.

Λουκάς Παπαλάμπρος

Περισσότερα από Ιστορίες
Σχετικά Θέματα
Art & Culture
Το θέατρο της Δευτέρας: «Τρεις Αδερφές (θα έρθουν καλύτερες μέρες)»
Art & Culture
Η Miranda July «ζει και πεθαίνει μέσα στις λέξεις»
Αφιέρωμα
Όταν ο Michael Jackson συνάντησε το Χόλιγουντ: Τα βίντεο κλιπ που άφησαν ιστορία
Art & Culture
Η Λυρική Σκηνή στήνει τον χορό των τσιγγάνων στις φυλακές Θήβας
Επίκαιρα
Stop Scrolling: Μεταξύ άλλων, ΗΠΑ – Ελλάδα, ένα όπλο διαφορά
Αφιέρωμα
Όταν σπουδαίοι ποιητές φώτισαν το πραγματικό νόημα της Πρωτομαγιάς
Αφιέρωμα
Από την Πρωτομαγιά του Σικάγο στο σήμερα: Από το 8ωρο μέχρι το 13ωρο, 140 χρόνια δρόμος
Art & Culture
Η Πειραιώς 260 γιορτάζει τα 20 της χρόνια με ένα άκρως φεστιβαλικό πρόγραμμα
Εικαστικά
Ο Καβάφης επιστρέφει στην Αθήνα: Το γλυπτό-δωρεά του Ιδρύματος Ωνάση στον Δήμο Αθηναίων
Art & Culture
«Περηφάνια και περιφρόνηση» από την Μπάρμπαρα Κρούγκερ στο ΚΠΙΣΝ
Περίεργα
Μύθοι και Αλήθειες των Online Casino
Επίκαιρα
Ίδρυμα Ωνάση : Συνεχίζονται οι δράσεις ενημέρωσης για τη δωρεά οργάνων και τις μεταμοσχεύσεις