MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Δραματοποιημένο Μυθιστόρημα

Eφήμερα στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

Η θεατρική παράσταση Εφήμερα ανεβαίνει για μία μόνο βραδιά, την Τετάρτη 15 Μαΐου, στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, σε ποίηση Harold Pinter, Margaret Atwood και Δημήτρη Νικολαρεϊζη και σε σκηνοθεσία- χορογραφία Νίκου Διονύσιου.

author-image Ιωάννα Κρανιώτη

Τα “Εφήμερα” είναι μια τριλογία: Γένεση-Έρωτας-Θάνατος. Με βάση την κίνηση, τον ήχο, και τον ποιητικό συμβολισμό, ο ποιητής παρατηρεί το Άτομο και μέσω αυτού, τη κοινωνία. Το άτομο αισθάνεται παγιδευμένο μέσα στις κοινωνικές δομές. Η λύση του είναι να αρχίσει τη ζωή του ξανά… από την αρχή… Αναγέννηση. Πιστεύει ότι με την εμπειρία του παρελθόντος και τις γνώσεις του θα είναι σε θέση να δημιουργήσει τη ζωή που θέλει, να είναι ελεύθερος. Το ταξίδι αρχίζει. Είναι αποφασισμένος να πετύχει το σκοπό του αλλά το τελικό αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που επιθυμεί. Το ταξίδι προς την ελευθερία καταλήγει σε ένα παιχνίδι εξουσίας.

Διεύθυνση: Πειραιώς 206, Ταύρος
Τηλέφωνο: 2103418550
Διάρκεια: 70΄λεπτά

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Σκηνοθεσία: Νίκος Διονύσιος


Παίζουν: Ρένια Αχιλεοπούλου, Ερμίνα Γεράρδη, Νίκος Διονύσιος, Δημήτρης Κάτσης, Αλέξανδρος Μητρόπουλος, Σταυρούλα Οικονόμου, Άρτεμη Ορφανίδη, Μαρίνα Σαμάρκου, Κωνσταντίνος Φερεντούρος, Φοίβη Φίλντιση

Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b