MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Το Φεστιβάλ Καρδίτσας τιμά τον Γιάννη Ιορδανίδη

Το Φεστιβάλ Θεάτρου της Καρδίτσας που κάθε χρόνο τιμά προσωπικότητες από το χώρο του θεάτρου για την πολύχρονη προσφορά τους, φέτος, στην 29η διοργάνωσή του, θα τιμήσει τον σκηνοθέτη Γιάννη Ιορδανίδη, σε ειδική βραδιά, στις 24 Μαρτίου. Ο δημιουργός θα τιμηθεί μέσα από ειδικό αφιέρωμα με ομιλίες, προβολές video και, τέλος, θα του απονεμηθεί τιμητική πλακέτα για την προσφορά του στο θέατρο και τον πολιτισμό.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Την εκδήλωση θα προλογίσει η ομότιμη καθηγήτρια του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αθηνών και Κρατικός Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου της Σορβόννης, κα Χαρά Μπακονικόλα, ενώ κείμενα θα διαβάσει ο ηθοποιός Στράτος Μενούτης.

Στο ίδιο φεστιβάλ έχουν βραβευτεί στο παρελθόν σημαντικοί σκηνοθέτες όπως ο Σπύρος Ευαγγελάτος, ο Κώστας Τσιάνος, ο Νίκος Κούνδουρος, η Λυδία Κονιόρδου, ο Γιάννης Σμαραγδής, κ.α.

Πολλές και ενδιαφέρουσες θα είναι και φέτος οι παραστάσεις, εκθέσεις, σεμινάρια και εκδηλώσεις που θα εμπλουτίσουν όπως κάθε χρόνο το πρόγραμμα του φεστιβάλ, δίνοντας την δυνατότητα στο θεατρόφιλο κοινό να επικοινωνήσει με τη μαγεία του θεάτρου. Σε άλλες εκδηλώσεις θα τιμηθούν επίσης και οι ηθοποιοί Γιάννης Βογιατζής, Θέμις Μπαζάκα και Μπέσυ Μάλφα.

Το Φεστιβάλ της Καρδίτσας οργανώνει η Περιφέρεια Θεσσαλίας, ο Δήμος Καρδίτσας και οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι του Νομού, με την υποστήριξη της Εταιρείας Ελλήνων Θεατρικών Συγγραφέων και Μεταφραστών.

Περισσότερα από Φεστιβάλ
VIMA_WEB3b