MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Σύγχρονο

Η άλλη αίσθηση της Φρόσως Λύτρα στον Ελληνικό Κόσμο

Η θεατρική ομάδα naan και η σκηνοθέτις Φρόσω Λύτρα παρουσιάζουν το θεατρικό έργο “η άλλη αίσθηση”. Το έργο είναι εμπνευσμένο από 7 ιστορίες του Guy de Maupassant σε κείμενα Γεράσιμου Ευαγγελάτου και σύλληψη έργου και θεατρική απόδοση Φρόσως Λύτρα.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Το έργο αποτελεί ένα ταξίδι στις αισθήσεις. Ένα ταξίδι που ξεκινά για τον Guy de Maupassant, κεντρικό ήρωα της παράστασης. Μέσα από έξι στάσεις σε έξι φανταστικές-μεταφυσικές ιστορίες ο ήρωας βιώνει τον τρόμο, τον έρωτα, την υπαρξιακή αγωνία και την τρέλα. Κάθε ιστορία συνδέεται με μια από τις αισθήσεις μας, και εκφράζεται μέσα από μια μορφή τέχνης (ζωγραφική, φωτογραφία, θέατρο, γλυπτική, χορό και video art).

“Η Άλλη Αίσθηση”, ως εικαστικό θεατρικό δρώμενο, οδηγεί τον θεατή, από χώρο σε χώρο, για να παρακολουθήσει την εξέλιξη της παράστασης αλλά και να ανακαλύψει τα κομμάτια του ενιαίου εικαστικού περιβάλλοντος που φαντασιακά αποτελεί-αποτυπώνει το σπίτι-μυαλό του Guy de Maupassant .

Στο ρόλο του Guy de Maupassant ο Δημήτρης Γεωργαλάς. Πρωταγωνιστούν οι: Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος, Γωγώ Καρτσάνα, Θύμιος Κούκιος, Αννίτα Κούλη, Λήδα Ματσάγγου, Σοφία Μιχαήλ, Φίλιππος Παπαχριστοδούλου, Ευαγγελία Συριοπούλου, Κώστας Φαλελάκης.

Διαβάστε την κριτική μας για την παράσταση

Συντελεστές
Σύλληψη έργου-σκηνοθεσία: Φρόσω Λύτρα
Κείμενο: Γεράσιμος Ευαγγελάτος
Σκηνογραφία: Μανώλης Παντελιδάκης

Η παράσταση θα φιλοξενηθεί από τις 18 Ιανουαρίου στο Κτήριο 56- Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος, Πειραιώς 254. Διάρκεια παράστασης 75 λεπτά.

 


 
 
 
 
 
 
 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Γεράσιμος Ευαγγελάτος
Σκηνοθεσία: Φρόσω Λύτρα


Παίζουν: Δημήτρης Γεωργαλάς, Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος, Γωγώ Καρτσάνα, Θύμιος Κούκιος, Αννίτα Κούλη, Λήδα Ματσάγγου, Σοφία Μιχαήλ, Φίλιππος Παπαχριστοδούλου, Ευαγγελία Συριοπούλου, Κώστας Φαλελάκης.

Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b