MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Παρουσίασε σχεδόν… γυμνή τα φετινά ΕΜΑ η Heidi Klum! (pics)

Τα φετινά ΕΜΑ (European Music Awards) του MTV και σάρκα- μα πάρα πολλή σάρκα- παρουσίασε η πανέμορφη 39χρονη Γερμανίδα Heidi Klum.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Με καυτά ντεκολτέ, σέξι μίνι ή μάξι με  σκισίματα στην μέση που θα ζήλευε ακόμα και η Ζωζώ Σαπουντζάκη, η γερμανίδα top model έκλεψε την παράσταση από τους άλλους πρωταγωνιστές των φετινών βραβείων, δηλαδή τους καλλιτέχνες.

ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΑ ΜΩΣΑΪΚΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ!

Επειδή η δική της σάρκα δεν ήταν αρκετή, έπρεπε να υπάρξει και αντρικό γυμνό, ώστε να ικανοποιηθεί και το γυναικείο κοινό. Έτσι η Heidi στην πιο τρελή σκηνή των φετινών ΕΜΑ εμφανίσθηκε με δύο άντρες, των οποίων τα παντελόνια άφηναν να αποκαλύπτονται οι γοφοί τους.

Αυτή η σκηνή, την οποία είδαμε και στους δέκτες μας από το ελληνικό MTV, όπως και όλο το υπόλοιπο event, μας δίνει μια αφορμή να μιλήσουμε για ένα σοβαρό πρόβλημα της ελληνικής τηλεόρασης, που στο συγκεκριμένο κανάλι εμφανίζεται πολύ περισσότερο. Τα μωσαϊκά! Οι γοφοί των δύο ανδρών εξαφανίσθηκαν πλήρως στην ελληνική μετάδοση- δεν ξέρουμε αν ήταν έτσι το video ή το εξαφάνισαν οι υπεύθυνοι του ελληνικού καναλιού.

Πάντως, επειδή το έχω ξαναδεί και σε άλλες σειρές του MTV, όπως μια κωμωδία με ζόμπι, μπορώ να πω ότι τα μωσαϊκά που βάζει το συγκεκριμένο κανάλι καταστρέφουν το πλάνο σχεδόν ολοκληρωτικά. Θα πρέπει να αποφασίσουν οι υπεύθυνοι του καναλιού. Ή δεν θα παίζουν έργα, που κρίνουν ότι χρειάζονται μωσαϊκά για λόγους “εικονοκρισίας” (από το “λογοκρισία”) ή θα τα παίζουν ως έχουν, έστω και σε ώρες μεταμεσονύχτιες. Το να βάζεις μια σκηνή ή μια σειρά, που τα περισσότερα πλάνα είναι σκεπασμένα από το μωσαϊκό και δεν βλέπει κανένας τίποτα, είναι κάτι που, κατά την γνώμη μου, δεν έχει κανένα νόημα.

Γιώργος Σμυρνής

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b