MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
06
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ο Βrad Pitt υποστηρίζει τη νομιμοποίηση των ναρκωτικών

Ο 48χρονος Brad Pitt έχει στο παρελθόν παραδεχθεί ότι έχει κάνει χρήση ελαφρών ναρκωτικών. Σε τωρινή συνέντευξή του παραδέχεται ότι αυτά ανήκουν πολύ πίσω, στο παρελθόν. Ωστόσο, οι απόψεις του για το θέμα είναι εναντίον της απαγόρευσης των συγκεκριμένων ουσιών, καθώς την θεωρεί τελείως αναποτελεσματική.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Ο 48χρονος σταρ του Hollywood δηλώνει, για να δείξει πόσο άσκοπη είναι η απαγόρευση: “Μπορώ να πάω σε οποιαδήποτε πόλη και να σας φέρω ό,τι μου ζητήσετε. Το πολύ να μου πάρει 24 ώρες ή κάτι τέτοιο.”

Ο Brad Pitt εξαπολύει επίθεση εναντίον του πολέμου κατά των ναρκωτικών, που κάνουν εδώ και 40 χρόνια οι ΗΠΑ και ο οποίος ξεκίνησε με τον Nixon το 1972. Όπως δηλώνει χαρακτηριστικά ο ηθοποιός, οι ΗΠΑ ξόδεψαν ένα τρισ. δολάρια και τόσες πολλές ζωές χάθηκαν, χωρίς κανένα αποτέλεσμα. “Και όμως ακόμα μιλάμε γι’ αυτόν, σαν να ήταν κάποια επιτυχία!” τονίζει ειρωνικά ο ηθοποιός. Ο ίδιος είναι ο παραγωγός ενός ντοκιμαντέρ που αναφέρεται σε αυτόν τον πόλεμο, το οποίο ονομάζεται The House I Live In.

Ο Brad Pitt προτείνει ως λύση τη νομιμοποίηση των ναρκωτικών, τον ποιοτικό τους έλεγχο και την απομάκρυνση των συμμοριών από τα κέρδη. Παράλληλα, εκφράζει την άποψη ότι η χρήση των συγκεκριμένων ουσιών πρέπει να αντιμετωπίζεται σαν αρρώστια και όχι σαν έγκλημα.

[iframe width=”560″ height=”315″ src=”http://www.youtube.com/embed/Yyrz7oZJmNw?list=UUWs6goyS_DHeCq80zaMmEcw&hl=el_GR” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b