MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
23
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Κωμωδία

Όλιβ, ένας έρωτας παρ’ολίγον κομικ-ός στο θέατρο Φούρνος

Από 24 Οκτωβρίου 2012 έως 17 Ιανουαρίου 2013, κάθε Τετάρτη και Πέμπτη, το έργο των Δημήτρη Τσεκούρα, Ζωής Ξανθοπούλου και Αννίτας Καπουσίζη με τίτλο “Όλιβ, ένας έρωτας παρ’ολίγον κομικ-ός”, ανεβαίνει στο θέατρο Φούρνος.

author-image Μαίρη Ρετσίνα

Ένα θεατρικό έργο, μια ιστορία σαν σπαζοκεφαλιά, για το οποίο αν βρούμε τη λύση, φτάνουμε στο μοναδικό νόημα της ζωής μας, την αγάπη. Μέσα από τα λόγια της Όλιβ, της γνωστής συντρόφου του ήρωα των παιδικών μας χρόνων, του Ποπάυ, ανακαλύπτουμε πόσο μπορεί να κοστίσει ένας έρωτας, πώς καθορίζει τις ζωές μας και πόσο ανέπαφος και πολύπλοκος μπορεί να διατηρηθεί μέσα στο χρόνο.

Η Όλιβ μας μιλάει, μας τραγουδάει, αναλύει τις σκέψεις, τα συναισθήματά της και αναζητά τη δική της αυτογνωσία. Αν ήταν αληθινή, θα έφτανε για εκείνη η ώρα της ενηλικίωσης, της συνειδητοποίησης για το ρόλο και τη σχέση της που έχει καθορίσει την ύπαρξή της. Η σχέση της με τον Ποπάυ είναι μοναδική και ήρθε η ώρα να πάρει τη θέση που της αξίζει στην ιστορία.

Ένα κείμενο πρωτότυπο και ρεαλιστικό, μέσα στην αθωότητα του κόμικ, όπου οι συγγραφείς προσεγγίζουν με γλυκόπικρο τρόπο τις σημερινές σχέσεις των δύο φύλων. Γιατί μόνο αν ξαναγυρίσουμε στην παιδική αθωότητα, θα μπορέσουμε να επαναπροσδιορίσουμε τον εαυτό μας και τις σχέσεις μας.

Συντελεστές
Κείμενo: Δημήτρης Τσεκούρας, Ζωή Ξανθοπούλου, Αννίτα Καπουσίζη
Σκηνοθεσία: Ζωή Ξανθοπούλου
Φωτισμοί: Σοφία Αλεξιάδου
Σκηνικά-Κοστούμια: Τίνα Τζόκα
Κίνηση-Χορογραφίες: Έλενα Γεροδήμου
Φωτογραφίες: Σαλίνα Καρπούζη
Σχεδιασμός μουσικών θεμάτων: Σάκης Βαργεμιτζίδης
Το τραγούδι της παράστασης «Πού πάει ο Ποπάυ», το ερμηνεύει ο Σταύρος Δάλκος (μουσική: Σταύρος Δάλκος, στίχοι: Δημήτρης Τσεκούρας)
Βοηθός Σκηνοθέτη: Έφη Χαστά
Παραγωγή: Αθηναϊκή Μυθοποιία

Παίζουν: Αννίτα Καπουσίζη, Βασίλης Ζαϊφίδης

Διεύθυνση
Μαυρομιχάλη 168, Εξάρχεια

Τηλέφωνο
2118505650

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Δημήτρης Τσεκούρας, Ζωή Ξανθοπούλου, Αννίτα Καπουσίζη
Σκηνοθεσία: Ζωή Ξανθοπούλου


Παίζουν: Αννίτα Καπουσίζη, Βασίλης Ζαϊφίδης

Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b