MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Αν σας αρέσει το στριπτίζ, θα πάμε το “Άντρες Έτοιμοι Για Όλα” περιοδεία Δευτερότριτα, γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι!

Το έργο των Νεοζηλανδών Stephen Sinclair και Anthony McCarten “Ladies Night”, που παίχτηκε με μεγάλη επιτυχία το 1987 και έχει το ίδιο θέμα με την ταινία Full Monty (Άντρες έτοιμοι για όλα), ανεβάζουν φέτος οι Θανάσης Παπαθανασίου και Μιχάλης Ρέππας στο Θέατρο Λαμπέτη. Το έργο παρουσιάζεται κατάλληλα προσαρμοσμένο στην ελληνική πραγματικότητα με τίτλο ΑΝΤΡΕΣ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ, από την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Στην συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε στον Ιανό, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, ένας από τους πέντε πρωταγωνιστές που αναγκάζονται να κάνουν αντρικό στριπτίζ για να επιβιώσουν, τόνισε ότι πρόκειται για μια πολύ αστεία παράσταση, που συνδυάζει τα πάντα: δράμα, κωμωδία, στριπτίζ. Και υποσχέθηκε: “Αν σας αρέσει το στριπτίζ, θα το πάμε το περιοδεία Δευτερότριτα, γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι!”.

Ο Κώστας Ευριπώτης από την πλευρά του αναρωτήθηκε τι άλλο μπορούμε να χάσουμε από αυτή την κρίση. “Πάρτε και την ψυχή μας!”, αναφώνησε με πάθος ο ηθοποιός. Στο ίδιο μήκος κύματος και η Μαίρη Σταυρακέλλη, που δήλωσε χαρακτηριστικά: “Όταν ο Βασιλιάς είναι γυμνός, οι πολίτες βγάζουν τα ρούχα τους!”.

Η υπόθεση της παράστασης είναι η εξής: Σε μια επαρχιακή πόλη, μια αντροπαρέα που δοκιμάζεται από πολλά και πολλαπλά οικονομικά προβλήματα, αποφασίζει να τα λύσει με έναν πρωτότυπο τρόπο. Η απελπισία οδηγεί ένα καφετζή (Κώστας Κόκλας), ένα ταξιτζή (Θανάσης Ευθυμιάδης), ένα δημοτικό υπάλληλο (Γιάννης Τσιμιτσέλης), ένα φούρναρη (Κώστας Ευριπιώτης) και ένα σπουδαστή (Μάνος Ιωάννου) να γίνουν στρίπερ. Η παράδοξη επιλογή τους να βγάλουν χρήματα χορεύοντας γυμνοί, αναστατώνει τη ζωή τους, την μικρή πόλη και τις γυναίκες τους (αντιστοίχως: Μαίρη Σταυρακέλλη, Ευαγγελία Μουμούρη, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Μαρία Φιλίππου και Νίκη Λάμη).

Απόδοση – Σκηνοθεσία: Θανάσης Παπαθανασίου – Μιχάλης Ρέππας
Σκηνικά: Μαίρη Τσαγκάρη
Κοστούμια: Έβελυν Σιούπη
Χορογραφίες: Ελπίδα Νίνου – Θανάσης Γιαννακόπουλος
Σχεδιασμός Φωτισμών: Χρήστος Τζιόγκας

Πρωταγωνιστούν: Κώστας Κόκλας, Θανάσης Ευθυμιάδης, Κώστας Ευριπιώτης, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Μάνος Ιωάννου, Μαίρη Σταυρακέλλη, Ευαγγελία Μουμούρη, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Μαρία Φιλίππου, Νίκη Λάμη.

Γιώργος Σμυρνής

Περισσότερα από Πρόσωπα
VIMA_WEB3b