MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
03
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ανατριχιαστικό! Τo Game of thrones αποκεφάλισε τον George Bush!

Και εμείς που νομίζαμε ότι μόνο στην Ελλάδα μισούμε τους κυβερνήτες μας! Τι να πουν κι οι Αμερικάνοι, που βάλανε την κεφαλή του Geoge Bush (που ήταν κεφαλή του κράτους των ΗΠΑ) σε ένα παλούκι για τις ανάγκες του πολύ δημοφιλούς όσο και αιμοβόρου σίριαλ Game of Thrones!

author-image Γιώργος Σμυρνής

Αυτό έγινε για τις ανάγκες του 10ου επεισοδίου της φετινής σεζόν, την οποία βλέπει στην Ελλάδα το κοινό μέσα της Nova. Η εξαιρετικά βίαιη σκηνή παρουσίαζε πολλά κομμένα κεφάλια και άλλα μέλη του σώματος, ένα εκ των οποίων ήταν φτυστό με αυτό του πρώην πλανητάρχη (το οποίο πάντως είναι ακόμα στη θέση του).

Όπως εξήγησε ο David Benioff, ένας από τους δημιουργούς της σειράς, αυτό συνέβη όχι γιατί ήθελαν να περάσουν κάποιο πολιτικό μήνυμα, αλλά διότι δεν είχαν αρκετά κεφάλια, για να φτιάξουν την σκηνή και χρησιμοποιούσαν ό,τι έβρισκαν. Μόνο αφού είχε γυριστεί η σκηνή, κάποιος πρόσεξε ότι ένα από τα κεφάλια έμοιαζε με το κεφάλι του George Bush.

Όταν η εικόνα διέρρευσε, μέσα από ένα dvd με ντοκιμαντέρ για τα γυρίσματα της σειράς, υπήρξαν έντονες αντιδράσεις- αν και πολλοί ήταν αυτοί που χάρηκαν για την… κακομεταχείρηση του Bush.

 Η ίδια η εταιρεία HBO παραδέχθηκε το λάθος της, τονίζοντας ότι ήταν μία απαράδεκτη, κακόγουστη και ασεβής πράξη. Τόνισαν ότι ήταν ένα λάθος, που συνέβη από απροσεξία, για το οποίο ζητούν συγνώμη.

Γιώργος Σμυρνής


Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b