MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
07
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Οι σκληροί αρέσουν στις γυναίκες!

Η κίνηση του εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη να χειροδικήσει εις βάρος της Λιάνας Κανέλλη και να καταβρέξει την Ρένα Δούρου, σόκαρε με την ωμότητά της, που δείχνει άρνηση στον διάλογο και γενικά στη συζήτηση και τη δημοκρατία. Ωστόσο, δεν ένιωσαν όλοι να ενοχλούνται από αυτήν την στάση, ενώ πολλές γυναίκες αισθάνθηκαν ότι ο Κασιδιάρης τους ασκεί μία ακατανόητη έλξη, με την σαγηνευτική αγριάδα του, την αντρίλα του, τον ακροδεξιό τσαμπουκά του, τη μαγκιά του και το καουμποϊλίκι του.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Μπορεί να σόκαρε τους πολιτικούς το ότι πολλοί στο internet έσπευσαν να πάρουν το μέρος του νεοναζιστή πολιτικού, για τον ξυλοδαρμό της Κανέλλη. Όμως, εξίσου εντυπωσιακό φαίνεται και το ότι πολλές κοπέλες, μετά το επεισόδιο, τον βρίσκουν σέξι, ωραίο παιδί κλπ. Είναι όμως τόσο αξιοπερίεργο, όσο φαίνεται;

Ο Κασιδιάρης κέρδισε την προσοχή των γυναικών, επειδή με την επίθεση βρέθηκε στο επίκεντρο της δημοσιότητας. Αλλά, γενικά οι σκληροί και οι άγριοι τραβάνε την προσοχή των γυναικών. Προφανώς υπάρχει η γοητεία του απαγορευμένου που τραβάει πάντα την προσοχή. Ίσως και η πέραση του φασισμού στην κοινή γνώμη, τον τελευταίο καιρό, να αποτυπώνεται και στα γούστα των γυναικών.

Ίσως απλά να είναι ωραίο παιδί ή να φαίνεται ωραίος σε κάποιες γυναίκες, ιδίως αυτές που γουστάρουν τους δυναμικούς και σωματώδεις, που ξέρουν πολύ καλά τι είναι αυτό που θέλουν και δεν ανέχονται τίποτα διαφορετικό. Βέβαια, υπάρχουν κοπέλες που βρίσκουν γοητευτικό τον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής, αλλά έχουν τις ενστάσεις τους για το πώς θα αντιδράσει, ας πούμε, αν δεν του αρέσει το φαγητό, που θα του μαγειρέψεις. Μήπως οι αντιδράσεις του είναι ανάλογες με αυτές που επέδειξε απέναντι στην Κανέλλη; Σκέψου, μάλιστα, να τολμήσεις να εκφράσεις και διαφορετική γνώμη.

Οι γυναίκες κατά καιρούς έχουν εκδηλώσει τον θαυμασμό τους για άντρες πολύ πιο άγριους και βίαιους από τον Κασιδιάρη (ακόμα και για ειδεχθείς εγκληματίες). Η γοητεία του απαγορευμένου; Η αίσθηση του κινδύνου που εξιτάρει; Κρυπτομαζοχιστικές εμμονές; Ποιος ξέρει;

Αλλά για να μην τα ρίχνουμε όλα στην καρδιά της γυναίκας (που ως γνωστόν είναι μία άβυσσος), πρέπει να πούμε ότι και οι άντρες την έχουν την ανωμαλία τους κι αυτοί και έλκονται από μοιραίες γυναίκες, τις επονομαζόμενες και γυναίκες αράχνες . Έχουν μάλιστα υπάρξει παραδείγματα γυναικών που έχουν αθωωθεί για ειδεχθέστατα εγκλήματα σε δικαστήρια, μόνο και μόνο γιατί ήταν όμορφες.

Γιώργος Σμυρνής

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b