MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
04
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Και η αγγλική Sun αναγνωρίζει την ομορφιά της Εύας Καϊλή!

Μπορεί οι διάφορες συγκυρίες να άφησαν την Εύα Καϊλή εκτός κοινοβουλίου, αλλά φαίνεται ότι η ομορφιά της διατηρεί την διεθνή της ακτινοβολία. Στο σάιτ της αγγλικής ταμπλόιντ εφημερίδας the Sun με έκπληξή μας είδαμε το πρόσωπο της Καϊλή στην φώτο για το άρθρο Erogenous eurozones offering stimulus for growth (Σε ελεύθερη μετάφραση: Οι Ερωτογενείς ευρω-ζώνες προσφέρουν “ανόρθωση” στην ανάπτυξη).

author-image Γιώργος Σμυρνής

Το concept του άρθρου είναι ότι υπάρχουν καυτές πολιτικοί στην Ευρωζώνη, που μπορούν με την ομορφιά τους να ανεβάσουν το ηθικό του πληθυσμού και να τονώσουν έτσι την οικονομική ανάπτυξη- παρά την μεγάλη οικονομική κρίση που μαστίζει την Γηραιά Ήπειρο.

Πρώτη- πρώτη η δικιά μας Εύα. Συγκεκριμένα, για την Καϊλή, που παρατίθεται και στην βασική φώτο του άρθρου, αλλά παρουσιάζεται και πρώτη στη λίστα γράφονται μεταξή άλλων: Η Ελληνίδα βουλευτίς και πρώην παρουσιάστρια ειδήσεων στην τηλεόραση Εύα Καϊλή, φέρνει ομορφιά, αλλά και πνεύμα στο κοινοβούλιο της χώρας της- έχει δίπλωμα αρχιτέκτονος μηχανικύ. Με περιουσιακά στοιχεία όπως η Εύα, οι Έλληνες φαίνεται λιγότερο πιθανό να τυπώνουν δραχμές για να βγουν απ’ την κρίση.

Ακολουθούν η Πολωνέζα πολιτικός Joanna Mucha, η γαλλίδα υπουργός πολιτισμού Aurelie Filippetti, η Ισπανίδα βουλευτίς Carme Chacón, πρώην Υπουργός Εθνικής Άμυνας, η Ρουμάνα Elena Udrea και η Ιταλίδα Mara Carfagna, 36 χρονών, πρώην μοντέλο, η οποία έχει ψηφιστεί πιο καυτή πολιτικός στον κόσμο από το Maxim.

Πάντως από όλες η δικιά μας είναι η πιο όμορφη και δεν το λέμε εθνικιστικά, αλλά ως αντικειμενικοί παρατηρητές. Από τη λίστα μόνο η Ιταλίδα Mara Carfagna μπορεί να αντιπαρατεθεί σε ομορφιά, αλλά και πάλι… Μπορείτε να συγκρίνετε πάντως, βλέποντας φωτογραφίες  της Ιταλίδας στην gallery.

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b